Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudom, hogy...

Mit tegyek? Nem tudom, hogy meddig bírom még.

Figyelt kérdés

Tehát anyám csalja fűvel-fával apámat. Amikor szóba hoztam ezt, akkor vértig tagadott mindent, apa se hitt nekem, mert ő bízik anyába. És ez már tavaly nyár óta megy. állítólag van egy pasija, akivel szex kapcsolat van.

De annyira nem tudom, hogy mit csináljak, már nagyon elegem van. :\'( Egyébként nem csak én vagyok, hanem a 7 éves öcsém is. Ha elválnának az se lenne jó, de ha ez így megy tovább nem tudom mi lesz. :\'( SEGÍTSETEK!!! Légyszíves. 15/L

2009. aug. 28. 15:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
23%
Ismét első vagyok: Nem, nekem sem volt gondtalan a gyermekkorom, az én szüleim házassága sem volt példás, távolról sem, de eszembe nem jutott volna ilyen szinten beleavatkozni a házasságukba. Sajnálom, ha megbántottam a kérdezőt, de továbbra is azt gondolom, hogy nem az ő dolga, hogy az apját fölvilágosítsa az anyja esetleges félrelépéseiről és sajnos bele kell törődnie, hogy a szülei házassági gondjait ő nem fogja tudni megoldani, mert ez a kettőjük dolga lenne. Nagyon nagy baj, ha egy anya olyan felelőtlen, hogy a saját lánya tudja róla, hogy csalja a férjét. Ha mindez valóban így van, én is nagyon sajnálom a kérdezőt és együtt érzek vele, de akkor is a legjobb, amit tehet, hogy megpróbál kimaradni belőle.
2009. aug. 28. 16:26
 12/33 anonim ***** válasza:
87%
Ez az védjétek a kurv@ anyját!Kiráz a hideg attól a szemlélettől hogy a felnőttek és a szülők mind szentek a gyerekek meg hülyék.Vannak jó szülők és rossz szülők.Nem mindig a gyerek hülye.Egyébként próbáld anyukáddal megbeszélni vagy buktasd le apukád elött.Ha nem megy ,akkor próbálj meg kimaradni anyukád dolgaiból és nem foglalkozni vele!Együttérzek veled!
2009. aug. 28. 16:33
 13/33 anonim ***** válasza:
46%
Oké, első vagyok ismét. 1. Én nem védtem az anyját, de azzal sem segítünk szerintem sokat, ha lek*rvázzuk. 2. Oké, okoskák, akkor mondjátok meg, mennyivel lenne jobb, ha a kérdező lebuktatná az anyját az apja előtt? Ezzel például azt is kockáztatná, hogy az apja mondjuk őt utálja meg az anyja helyett. Szerintem nemcsak együttérezni kell, hanem gondolkodni is, és én továbbra is azt mondom, hogy egy gyerek számára a legokosabb, amit tehet, hogy kimarad a szülei meccseiből, ha azok már nem elég intelligensek ahhoz, hogy ők maguk megóvják a gyerekeiket az ilyesmitől.
2009. aug. 28. 16:39
 14/33 anonim válasza:
75%
16:16-os vagyok...Ismét gratulálok, jól lepontozatok azért, mert le mertem írnia véleményem miszerint esetleg segíteni kéne annak aki segítséget kér... Az első válaszoló legalább korrket választ adott most amivel már én is egyet értek, hogy túlságosan ne mártsa bele magát az ügybe. Az nem jó ötlet, hogy lebuktassa az anyját, mert egy 15 éves lánynak szüksége van az anyjára és az anyja is ember akármennyire felelőtlen, szóval nem kéne eljátszania a bizalmát akármit is tett az anyja. Ha nem oldódik meg a helyzet akkor a legjobb amit tehet amit már az első válaszoló is említett most és én is az előbb, hogy beletörődik és nem foglalkozikvele,nem veszi észre mit csinál az anyja.
2009. aug. 28. 16:46
 15/33 anonim ***** válasza:
65%
Első vagyok, örülök, hogy sikerült tisztáznunk a félreértéseket, remélem a kérdező is elnézi, amiért kissé kioktató voltam elsőre, de a rosszul megfogalmazott kérdés miatt szerintem ez érthető volt, és továbbra is fenntartom, hogy nem kéne kutatnia az anyja után és nem kéne bizonytalan értesüléseit az apjával megosztania. Engem is a segítő szándék vezetett. A lepontozásban pedig nem vagyok bűnös. :)
2009. aug. 28. 16:53
 16/33 anonim válasza:
69%
Azt gondoltam, mert téged is lepontoztak :D
2009. aug. 28. 17:22
 17/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat.

Nagyon kedvesek vagytok, és egy kis fényt látok az alagút végén.

Igazából nem nagyon merem megmutatni a apámnak ezeket, mert félek, hogy én lennék a "rossz", és nem lenne jó vége..

De tényleg nagyon rossz ez nekem. hihetetlenül szar érzés..

2009. aug. 28. 17:55
 18/33 anonim ***** válasza:
6%
Attól,hogy az embernek van gyereke attól már a saját élete meg is szünt????Ha elválna azért hisztiznél ha együtt marad anyád apáddal miattatok akkor azért.Tehát anyád szerinted ugráljon ugy ahogy neked jó és felejtse el,hogy ő is ember és ne legyenek érzelmei.Mert te taknyos kölyök léttedre pálcát törsz felette!!!
2009. aug. 29. 09:31
 19/33 A kérdező kommentje:

Taknyos kölyök, blabla. És ha az vagyok, akkor mi van??

Nem lehet saját élete????

De lehet, mindenkinek lehet, de NE úgy, hogy a mi kárunkra menjen az egész, mert a gyerekeit meg LESZARJA.

Az oké, hogy külön szobában alszanak már régóta, de hogy anyám az öcsém mellett alszik, mikor már 7 ÉVES. És ha 12-13-14-15 vagy annál több éves lesz, akkor is mellette fog ALUDNI??????????

Hát álljon meg már a menet könyörgöm, ha valaki ilyeneket ír, hogy hagyjam békén anyámat, had élje ő is a saját életét, annak biztos arany gyermekkora volt, és az volt a legnagyobb gondja, hogy pattanás volt az orrán.

Mindegy, nem bosszankodom, ez is egy vélemény, csak az ilyenekre nem vagyok kíváncsi...

Üdv: egy taknyos kölyök.

2009. aug. 29. 09:58
 20/33 A kérdező kommentje:
Tehát én csak üljek és nézzem végig ahogy csalja apámat, és hagyjam hátha észhez tér?
2009. aug. 29. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!