Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudom, hogy...

Mit tegyek? Nem tudom, hogy meddig bírom még.

Figyelt kérdés

Tehát anyám csalja fűvel-fával apámat. Amikor szóba hoztam ezt, akkor vértig tagadott mindent, apa se hitt nekem, mert ő bízik anyába. És ez már tavaly nyár óta megy. állítólag van egy pasija, akivel szex kapcsolat van.

De annyira nem tudom, hogy mit csináljak, már nagyon elegem van. :\'( Egyébként nem csak én vagyok, hanem a 7 éves öcsém is. Ha elválnának az se lenne jó, de ha ez így megy tovább nem tudom mi lesz. :\'( SEGÍTSETEK!!! Légyszíves. 15/L

2009. aug. 28. 15:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
33%
Drága, össze-vissza írogatsz. Az első mondatban: "anyám csalja fűvel-fával apámat", a harmadikban: "állítólag van egy pasija..." Egyet tudnék javasolni: Kevesebbet törd az okos kis fejed azon, ami nem a te dolgod és amiről nyilván fogalmad sincsen, ahogy ez az ellentmondásos állításaidbó kiderül, és több időt fordíts a tanulásra. Sok sikert!
2009. aug. 28. 15:25
 2/33 A kérdező kommentje:

Hmm, drága, kösz az értelmes választ.

Kívánom neked, hogy éld át azt amit én átéltem ebbe az egy évben.

2009. aug. 28. 15:28
 3/33 A kérdező kommentje:
Amúgy meg igen, van pasija, de közben meg ilyen 23 évesekkel is kavar.. azért írtam, hogy fűvel fával.
2009. aug. 28. 15:29
 4/33 anonim ***** válasza:
34%

Téged anyud evvel megkárosít valamiben? Jársz iskolába rendesen,kapsz minden nap enni,inni rendesen,kapsz ruhákat,mindent ami kell egy 15éves lánynak.Akkor miért zavar ha az anyukád "éli" az életét? Addig nincs baj,amíg az apukád,és anyukád nem vitáznak,és elvannak..

Inkább tanulj,élvezd,hogy tinédzser vagy,a felnőttek dolgába nem kéne beleszólnod..(amúgy meg honnan tudod,hogy anyudnak pasija van? te tartod a gyertyát?)

2009. aug. 28. 15:31
 5/33 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ti nem tudjátok elképzelni, hogy milyen ez nekem.

Egyébként naplózott beszélgetések, sms-ek, telefonhívások.

Na pá.

2009. aug. 28. 15:34
 6/33 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos segíteni nem tudok neked de talán bízd a szüleidre, ők talán megbeszélik a dolgaikat és minden jóra fordul!?

Próbálj meg beszélni anyukáddal, hogy neked ez így nem jó, szeretnél normális családban élni, hátha sikerül tisztázni a dolgokat?

2009. aug. 28. 15:35
 7/33 anonim ***** válasza:
91%

Basszus mennyi eszetek van nektek?? Egy gyereknek nem csak kajára meg iskolára van szüksége! Tudjátok milyen érzés amikor a szüleid nem szeretik egymást?? Máskor meg az a bajotok, hogy a gyereket nem érdeklik a szülei... Amúgy igazán semmit nem tudsz tenni, mert ők a mindenható felnőttek... Próbáld meg minnél kevesebb károsodással átvészelni.

Az én szüleim 10 éve elemennek egymás mellett a házban köszönés nélkül, meg anyám küld apámhoz hogy adjon pénzt, apám meg anyámhoz, közben meg nincs itthon kaja... De azért örüljek, mi mert van menő telefonom... Meg nem is a kaja rossz, hanem hogy nem szeretik egymást...

2009. aug. 28. 15:36
 8/33 anonim ***** válasza:
29%

Első vagyok: Oké, akkor tegyük fel, hogy csak fogalmazni nem tudsz értelmesen, akkor is kérdés, hogy honnan tudod, hogy csalja az apádat, mert az "állítólag" szerintem édeskevés az ilyen súlyos vádakhoz. És nekem a kérdésedből az jött le, hogy leginkább te vagy a történetben a "szarkavaró", már bocsánat a kifejezésért. Nem hiszem, hogy a te dolgod lenne apádat fölvilágosítani arról, hogy anyád "állítólag" mit csinál.

Biztos szar, ha a szüleid nem szeretik egymást, de attól biztos nem lesz jobb a helyzet, hogy pont te mószerolod be anyádat apádnál.

2009. aug. 28. 15:42
 9/33 anonim ***** válasza:
32%
Szépen lepontoztál,de tudod mit? Én az anyád helyében jól elverném a kezed,mert a kutatsz a dolgaim között..Mi az,hogy megnézed az napló bejegyzéseit,és az sms üzeneteit?Ha a tiédet nézné meg te ordítanál a leghangosabban,és kiakadnál teljesen!Mit vársz anyádtól??Élni akar az bánt téged??15 éves vagy,éled a tini korodat,de irigyled ha anyád is jól akarja érezni egy kicsit magát??Nagyon valószínű,hogy a gyerekek miatt nem válik el az apádtól,hanem inkább csendben elvannak...te panaszkodsz amikor úgy viselkedsz mint egy vénasszony???
2009. aug. 28. 15:55
 10/33 anonim válasza:
92%
Gratulálok... Egy gyerek segítséget kér mert kétségbe van esve erre az a reakció, hogy kioktatjátok és csodálkoztok amikor tinik túl adagolják magukat, hidakról ugrálnak le... Ez a lány TANÁCSOT kért, nem pedig kioktatást. Azt majd megkapja az anyjától, ha rájön, hogy belenézett a dolgaiba amit igaz nem kellett volna de ha kétségbe van esve érthető, hogy ezt tette. Látszik nektek csodás gyerekkorotok volt, hogy nem tudjátok milyen az amikor egy lány gyerek azt a példát látja az anyjától, hogy megcsalja a férjét. Az anyjának is valószínüleg van erre oka amiért ezt teszi, de ez borzasztóan megvisel egy gyereket és ahelyett, hogy segítenétek neki kioktatjátok...hehh.. kíváncsi lennék ha ti lennétek ennyi idősen ebben a helyzetben akkor vajon ugyanígy vélekednétek, hogy nézzen el felette?! Segítőkész, kedves emberek... Kicsilány ellentétben a többiekkel én megértelek, és tudom, hogy ez milyen érzés, próbálj meg anyukáddal beszélni higgadtan és mond el neki, hogy ez téged és az öcsédet bánt, ha meg érti akkor többet ne nézz bele a dolgaiba és beszéljetek át mindent. Ha nem érti meg akkor se nézz többet bele a dolgaiba hanem próbáld nem észre venni amit csinál. Remélem valamit tudtam segíteni... :)
2009. aug. 28. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!