Miért prédikálnak a nők egyenjogúságról mikor egy házasságban a férfi el van nyomva szinte mindig?

Milyen férfi az, akit ellehet nyomni?
Papucs, mamusz. De semmiképpen nem FÉRFI.

Általánosításos kérdésre általánosításos válasz adható: a nők szeretnek egyensirámokat zengeni. Legviccesebb, amikor tkp. előjogokért kapálóznak, s az istennek se sikerül eltalálniuk az _egyensúlyt_. Mert hát névileg arról lenne szó, vagy mi..
Az 5%-ból választani szándékozóval értek egyet személy szerint. Mindenben.:)

Sajnos tényleg vannak olyan nők, akik már női uralomra akarnának törni az egyenjogúságról. :S Igazából a jogi része nem tartozik a lelki részéhez, tehát női egyenjogúság van.
Viszont amondó vagyok, hogy egy igazi férfit nem lehet elnyomni egy házasságban.
Nekem is volt olyan párom, aki mellett egyszerűen én hordtam a nadrágot. Férjem mellett nő vagyok. Őt nem lehet elnyomni, és nem is akarom. Kompromisszum-kész, de nem lehet neki parancsolni.

Jajj szegény fijúcskák tényleg annyira sajnállak titeket... azok a csúnya nők...fújjjj
A mai pasik nagyon de nagyon el vannak nyomva, mert:
-nem kell nekik sz/r pénzért sz/r munkát végezni (pl. ápoló, varrónő, mosogató, eladó, takarító)
-nem kell nekik főzni, mosni, takarítani hanem csak linkelnek a gép előtt mint egy óvodás
-nincsenek sohasem semmilyen élethelyzetben hátrányban
-nem kurwák azért mert szexelni akarnak
-nem kurwák azért mert nem akarnak szexelni
húúúú tényleg de rossz nektek...
Tényleg ezentúl majd nyald fel a konyhát, menj munka után bevásárolni, foglalkozz a gyerekkel, és főzz is, ezután meg hullafáradtan még szexelj is egyet muszájból.
Addig a feleség hazajön a csillivilli szupermagas pozíciójú munkahelyéről és leül egy kicsit netezni, amíg te mindent megcsinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!