Állandóan mindig szívok a szegénység miatt. Egyenlőre a tanuláson kivül nem sok mindent tehetek ellene. Nyáron vállalok diákmunkát már bánom,hogy tavaly nem mentem. A suliban pl. kellett használni ilyen konyhamérleget..mivel én életembe nem láttam mert nincs ilyenekre pénz kb. kicikiztek. Cseszegetne a ruháim miatt meg minden miatt. Megértem tényleg nem tudok elég igényes lenni így. A legfájóbb,ahogy a barátom ( mostmár csak volt:() szülei családtagjai viselkedtek velem. Idegelnek,hogy nem vagyok konyhatündér. Nincs gázunk ezért nem tudoma sütés-főzést gyakorolni. Egyedül akkor,amikor a mamáéknál vagyok,de erre csak minden iskolai szünetben van lehetőség. Miért??
Ez a "nem tudom a sütést-főzést gyakorolni" szerintem se nagyon életszerű. Rohadt veszteséges ezen "spórolni". Fele alatt kijönne a kaja. Megérné kölcsönkérni rezsóra vagy valamire, mert első hónapban visszahozná az árát. Ez tényleg akkora béna, hogy érthető ha idiótának néznek titeket. Szomorú tények.
2013. jan. 10. 20:03
12/16 anonim válasza:
Akkor mitek van? Nincs gáz, nincs mérleg, nincs ruha. Elég életszerűtlen ez az egész! Hogy éltek? Miből? Hogy főztök, melegedtek...stb... Mit csinálnak a szüleid? Nem szoktatok főzni? Mit esztek? Hányan laktok együtt?
2013. jan. 10. 22:05
13/16 anonim válasza:
Annyiban védeném a kislányt, hogy én sem tudtam középiskolás koromban diákmunkát vállalni,mert kisvárosban lakom,a mezőgazdasági munkák meg nyáron mentek általában. Nem mindenki pesti.
Elég fura társaságod van. Egyébként nem a világ vége a dolog. Lesz ez még jobb is, hidd el. Tanulj és próbálj meg megállni a lábadon, nem sírni kell. Én is nagyon szegény voltam, általános suliban anyum ruháiban meg cipőjében jártam mert nem volt rávaló, pár év múlva szerencsére jobb lett, de sose voltunk gazdagok. Pár év és senkit nem fog érdekelni hogy milyen ruhákban jársz. Egyébként minél kevésbé kezeled tragikusan azt hogy nincs új ruhád vagy nem tudsz főzni, a környezeted is annál kevésbé fog cikizni miatta. Nem szégyen a szegénység, nem te tehetsz róla.
22L
2013. jan. 10. 23:33
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon tanulságosak voltak! Ez a család nagyon buta próbálok mindenkit nevelni,mert tényleg igénytelenség és lustaság ,ami itt megy. Van főzési lehtőség egy ilyen rezsószerűség. Ezen nem engednek főzni,mert drága az áram drága az alapanyag és pazarlás..Ha mégis nekiállo napokig cseztetnek,hogy miért pazarlok. Viszont krumplipucolást tényleg lehet ez nélkül is. Egyébként 5en lakunk.. Szeretnék én is ilyen leleményes lenni,mint ti ilyen ötletek eszembe nem jutottak volna.. köszönöm:)
2013. jan. 11. 15:04
15/16 anonim válasza:
Igen.. Sajnos Ilyenek az emberek , de ez csak azt muttatják hogy ök menyire SenkiK!!
Nekem is volt hogy hogy felkelltem és a Mallac mint egy Vonat elszalad az ablakom előtt nevető görcsel kelltem, hogyha most itt van a barátnőm ez milyen reggel lett volna!! :)
Fell a fejjel!! Ne törödj vellük!! :)
2013. febr. 6. 23:46
16/16 anonim válasza:
A drága áramról meg annyit, hogy kb egál már a gáz is, fával főzni meg félár alatti mindenképpen. Lassan bográcsszezon, grill is játszik, érdemes kertipartit tartani főzés helyett + sokkal finomabb a steril tápvizenyőnél a jó kormos zsírszaft :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!