Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vert már meg a párotok?

Vert már meg a párotok?

Figyelt kérdés
És volt, hogy megbocsájtottátok neki, mert szeretitek? Őszinte válaszokat kérek!!!
2009. aug. 27. 22:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
23%
mi 2eve elunk egyutt, es egyszer megpofozott a parom,mert beduhodtem ra,mert fontos dolgom volt a gepen, es o akkorra intezte direkt a beszedet valakivel amikor en mar elozo nap bejelentettem h 4-5ig ott leszek a gepnel.na es en meg ideges lettem, es atmentem a masik szobaba es belerugtam egy nagyot az ajtoba,es ez behallatszott az o beszelgetesebe es atjott es megpofozott,rohadtul szarul esett sirtam is,de ez egyszer fordult elo,amugy is akkorakat adott mintha egy csaj adott volna pofont:-D apam az durvabbat adott anno egyszer akkor a fulem is verzett...szoval en megbocsalto tipus vagyok, es mar nem erdekel a dolog,azota sem tortent ilyen,es szerintem tobbe nem fog megtortenni ez...en szerintem ha nem durvan csinalja akkor megbocsalthato a dolog, persze csak egyszer..tobbszor nem szabad megbocsaltani me akkor ha tobbszor megtortenne akkor az nagy bajhoz vezethet..Sok szerencset L/21
2009. aug. 29. 00:09
 42/49 A kérdező kommentje:
máshol is. mint mondtam vendéglátós, kocsmák, pubok.. és ott aztán ki kell rakni a hangadókat. nagyon sokra vitte, talán pont a határozott kiállása miatt. és nagyon komolyan gondol engem, mindent közösen tervez. van benne mit becsülni, szeretni, mert összességében lenyűgöző teremtmény. talán sokat kapott az élettől, én pedig egy gyengébb pont vagyok az életében, akit talán nem tud hogyan kezelni.. egyébként megmondtam neki. még egy ilyen és elhagyom
2009. aug. 29. 20:47
 43/49 A kérdező kommentje:
persze már próbáltam vele szakitani. illetve elhagytam, és hazaköltöztem anyámékhoz. 2 hónapig tartott a mosolyszünet, de akkor is mindig hivott, kedveskedett, járt hozzám. mivel én nem mentem hát ő jött. nekem is szörnyen hiányzott, majd belepusztultam nélküle. tényleg nagyon kettős érzéseim vannak és ez nagyon ssszar..
2009. aug. 29. 20:53
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom de én ezt nem tudom megérteni akkor sem,pedig voltam hasonló helyzetben,de léptem határozottan.

Figyu,ha még egyszer bármilyen agresszív megnyilvánulása lesz veled szemben(ami tuti biztos,hogy lesz sajnos),és Te ezt tűröd nem hagyod el,akkor úgy kell neked,szagold amit szakítottál.Egy gyenge jellem vagy akit csak az érzelmei vezérelnek.Ez elég baj én úgy gondolom.Vagy nagyon pénzéhes vagy,és nem mondanál le a jólétről amit neked biztosít,magyarul megvesz téged mint egy árút.

Én úgy gondolom,akinek valóban van esze az használja azt is.Mert 16 évesen érthető ez a gondolkodás,de egy érett felnőtt ráadásul intelligens nőtől nem elfogadható.

2009. aug. 30. 10:52
 45/49 anonim ***** válasza:
9%
Én is azt gondolom, hogy itt a nők fele sem hagyná el a párját az első pofon után. amíg nem kerül ilyen helyzetbe vki, addig nagy a szája. Én is azt hittem, h milen harcias vagyok. Aztán amikor először megrugdosott a párom, akkor a fülem-farkam behúzva sírtam, mint egy gyerek. Nem szégyenlem, ez van! Gondolom látta hogy hagyom, és rá pár hónapra megint megütött. Na akkor borította el a kaki úgy az agyamat, hogy visszakézből kapott olyat, hogy csak lesett. Aztán pár hónapra rá megint összevesztünk annyira, hogy a nyakamnál fogva a falhoz lökött. Akkor sem ijedtem már meg, hanem elkezdtem rugdosni és teljes erőből ütöttem, ahol tudtam. Tiszta gáz, de neki ez kellett ahhoz, hogy soha többet ne emeljen rám kezet. Látta, hogy nem hagyom magam és azóta meg se próbál megütni. Bár, az tény, ha teljes erejéből megütne, akkor lehetnék én harcias, szerintem úgy padlót fognék, hogy onnan fel sem tudnék kelni.
2009. aug. 30. 13:45
 46/49 anonim ***** válasza:

Hát igen,utolsó válaszadó hozzászólásán is látszik mennyi buta ostoba nő van.Azért ez szégyen már,hogy valaki ezt el tudja fogadni,sőt hasonlóan viselkedik maga is.Egyébként csak agyonvág előbb-utóbb nem?Gondolom arra várnak az ilyenek.Mert a fizikai erő arány általában verekedés nélkül is tiszta szokott lenni egy kapcsolatban,de normális ember az agyát használja nem?Persze már akinek van,mert az ilyen alakoknak tuti,hogy valami agyi gondjuk deformitásuk van.Az használja az erejét,aki az eszét nem tudja,mert híján van vele.Én továbbra sem értem,hogy hogy lehet egy indulatos agresszív duhaj embert szeretni,együtt élni vele.Vagy csak a jólétért tűrnek az ilyen nők?Pusztán anyagi érdekekből?Mert az sajnos számomra hihetetlen,hogy lehet szeretni egy olyan férfit,aki így bánik egy nővel.

Én úgy gondolom,ha elcsattan egy pofon bármilyen heves vita közben,az már intő jel.Talán le lehet ülni és megbeszélni,hogyha többet soha nem fordul elő akkor van esély a kapcsolat folytatására,persze ez nagyban függ az arogáns féltől mennyire tudja az indulatait kordában tartani.De aki már a következőt is megkapja,és nem tesz ellene semmit,nem keresi a kiutat a kapcsolatból,az szerintem nem normális,megérdemli,hogy verjék.Mert az érthető,ha a nő olyan helyzetben van,hogy nem tud hová menni,gyerekek...stb....akkor meggondolja mit csináljon.De ha normális,akkor is keresi a szabadulási lehetőséget az ilyen társtól.De aki akkor hagy ott egy ilyen pasit amikor akar,de nem teszi,hát annak úgy kell,verje meg minden nap!

2009. szept. 1. 13:45
 47/49 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek: szerintem is az ösztön dolgozik bennük, a gyengébb felett fitogtatják erejüket, viszont ha nem félünk és határozottan kiállunk velük szemben, nincs gond... nem tehetnek meg bármit, jobb ha tudják. egyébként nagyon "szép" pár vagyunk, kivülállók nagyon irigyelnek minket, feltünően vidám a kapcsolatunk, ezt a ritkán előforduló gigszert kivéve
2009. szept. 1. 23:20
 48/49 anonim ***** válasza:
Pff,na ez már szánalmas.......
2009. szept. 2. 13:05
 49/49 anonim ***** válasza:
szerintem ennél szánalmasabb, ha valaki ismeretlenül alkot negatív véleményt a másikról. Mindenki maga dönti el mi a jó neki, és hogy milyen problémát hogyan old meg. Ezt senkinek nincs joga minősíteni. Ha két ember felfokozott állapotban van, akkor működne az, hogy mondjuk a párom megver, és én kedvesen azt mondom neki, hogy figyelj szívem ez nem megoldás, üljünk le és beszéljük meg???? Szerintem, hangsúlyozom szerintem ez abban a pillanatban nem lehetséges. Utána meg????? Hát nem tudom. De hogy lásd szorult belém némi intelligencia, ezért ha legközelebb esetleg megüt, szem előtt fogom tartani a tanácsodat és kipróbálom ezt a lehetőséget is. Csak mert én nem ostobázom le egyből azt, akinek eltér a véleménye az enyémtől:-) De köszönöm a negatív kritikát, igyekszem felhasználni a jövőben...:-) (jah, és lehet megint lepontozni)
2009. szept. 3. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!