Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vert már meg a párotok?

Vert már meg a párotok?

Figyelt kérdés
És volt, hogy megbocsájtottátok neki, mert szeretitek? Őszinte válaszokat kérek!!!
2009. aug. 27. 22:46
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
85%
14éve élek együtt a férjemmel.Egyszersem bántott.Ez nagyon egyszerű és nem kell ezt agyon magyarázni,AKIT SZERETNEK AZT NEM BÁNTJÁK.Ezt ne feledd.És ha egyszer megtette,megteszi máskor(sok ilyen példát ismerek).Tehát a ha megvert,nincs helyed mellette.
2009. aug. 28. 13:03
 32/49 anonim ***** válasza:
55%
nem! az kéne mégcsak. olyat kapni vissza, hogy a mentők vinnék el..engem meg a rendőrök.
2009. aug. 28. 13:26
 33/49 anonim ***** válasza:
96%

Ezek a nagyon harcias nők nem gondolják, h ha harciaskodnak a férfival, nem ők győznek esetleg? Mindenkinek nagy a szája baromira, látom!

Ha a másféle választ adókat a kedves válaszolók lepontozzák, akkor senki nem fog írni, aki nem csak elméleti ömlengést szeretne megosztani! nem jöttetek még rá?? Van itt 2-3 ember, aki otthagyta a férjét, de a többi csak járatja a száját, megnézném mit csináltok ha benne vagytok!

2009. aug. 28. 13:38
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
engem még nem én 1.5 évig jártam vele sajna szakítottunk de soha nem vert.olyankor durván megcsókolt csak.
2009. aug. 28. 15:14
 35/49 anonim ***** válasza:
70%

Ne hari,de én is olyan választ adtam neked,hogy megpróbált megverni,de azonnal elhagytam,és nem fogadtam vissza.A részleteket igaz nem írtam,hogy mennyire arany ember volt,de nem is tartom lényegesnek.A lényeget viszont leírtam,hogy az élettársát azóta is RENDSZERESEN VERI!!!!

És tudod mit mondok?MEGÉRDEMLI a csaj!Aki annyira ostoba,hogy maga is talál okot arra,hogy verik,annak úgy kell!!!Mert szerintem,nincsen rá mentség semmilyen.

De ha neked megfelel egy ilyen emberrel élni csak mert jólétet biztosít számodra,akkor élj vele a te bajod.Ne idegesítsd fel,tűrj el mindent,ne legyen véleményed,vagy ha van akkor csak magadba,magyarul legyél egy néma kirakati baba mellette,akit ha kedve van kényeztet,ha ideges jól elver.Ha nekem ez kell oké,de ne panaszkodj.

Mert aki nem tudja kifejezni az érzéseit az indulatait máshogy csak úgy,hogy üt,annak komoly problémái vannak.

De ez legyen a magán ügye,nem köteles eltűrni tőle senki.Aki meg ellenszolgáltatás fejében mégis eltűri,annak nincs oka panaszra.

Legalább könnyen kihozod a sodrából?Ja,bocs most olvasom,fél óra veszekedés már elég neki.Ha én a férjemet egész nap provokálom veszekszem vele de durván,akkor vagy elmegy sétálni,vagy leülünk megbeszélni attól függ mennyire húztam fel.Ha nagyon sétál és azután beszélünk,ha nem akkor leülünk azonnal.Azt is írod,ő is szereti a kényeztetést,sőt ki is követeli.Ezt,hogy érted?Mi van ha nem kapja meg,akkor Te kapsz tőle?

Meg még ráadásul féltékeny is,tehát nem bízik benned,na ez is hízelgő.Mi van ha gyanúba keveredsz valakivel,és nem tudod kimagyarázni,elver mindkettőtöket,vagy csak téged?Ááááhhhh......

Reménytelenek az ilyen nők.A Te eseted is tipikusnak mondható már,hogy még Te véded azt az állatot.

Mert van rá oka mindig,hogy megüssön,de egyébként egy áldott jó ember...SSSSSSSSSSSSSSSS

Bocs,de számomra ez nem elfogadható,nem normális élet.

Én nem élnék sem rettegésben,sem kussban,hogy elkerüljem a veréseket.De aki így él szabad akaratából,az megérdemli már bocs.

2009. aug. 28. 15:17
 36/49 A kérdező kommentje:
mentségemre szóljon hogy az elején volt egy szép fél év, amikor nem volt semmi, amikor volt időm megszeretni. nem tudtam, hogy ilyen. most akkor pikkpakk szeressek ki belőle? nem olyan egyszerű.. tök megértem mindenkinek a válaszát, nekem is az előző (hosszú kapcsolatom) olyan volt, hogy inkább a pasi tűrte volna h én verjem:) de ő nem bántott volna. ja és a másik, amint mondtam nem egy gyakori eset, a 2 év alatt csak párszor volt ilyen, nem kell tőle rettegnem. van aki átélt még hasonlót? én se úgy ismertem meg és jöttem össze vele, h na ez egy verekedős pasi..
2009. aug. 28. 16:07
 37/49 anonim ***** válasza:
71%

Tudod mit?Megérdemeld,verjen meg jól minden nap!!!

Egy buta nő vagy!!!Erre már nem lehet mást mondani.

De miért érdekel,hogy a hozzád hasonló bántalmazott nők miként élik ezt meg,nem mindegy neked?A Te helyzeteden ez semmit nem változtat.Csakis Te tudnál ellene tenni!!!

De ne tegyél ha neked ez így jó.Hiszen bizonygatod,hogy ez neked jó,akkor meg mi a problémád?

Fogadd el így.Ehhez a pasihoz ez jár,ez ilyen díjcsomag,kedvesség,báj,humor,agresszivitás,tökéletes.

Csak tudod mit nem szabadna,egy ilyen kapcsolatba gyereket vállalni.Mert a saját életedet kedved szerint teszed tönkre,de a leendő gyerekeidét nem.

De majd nyugtatgathatod őket azzal amikor már minden nap kapsz,hogy az első fél évetek tökéletes volt.

HP.

2009. aug. 28. 17:52
 38/49 A kérdező kommentje:
sose voltam buta nő senki szemében, bár ezt nehéz igy a képernyőn keresztül megmondani bárkinek is. engem érdekel, hogy más hogyan éli meg, illetve hogyan változtat az ilyen helyzeten, egyáltalán ez, hogy változik e az ilyen férfi? mert már addig eljutott az én párom, hogy pszichológushoz jár.. a mi kapcsolatunk minden oldalról 95%-ban jó, nem volt még pasi akivel ennyire megtaláltam az összhangot, csak az az 5 százalék, az a néhány tudathasadásos pillanat hogy gyógyitható???? nincs köztetek pszichológus?:D
2009. aug. 28. 18:24
 39/49 anonim ***** válasza:
96%

Én vagyok az, aki 3,5 év után otthagyta a pasit.

Én megértelek, de tényleg, mert voltam ebben az állapotban. Hogy minden szép és jó, csak hát az a ritka önkívüli állapot ne lenne. Kb. mintha skizofrén lenne, ugye? Egy ideig, annyira normális, hogy már el is felejted, mikre képes. De aztán jön a veszekedés, verekedés. Én is hitegettem magam, hogy én tudom, hogy mi a jó a nekem és ez még tűrhető, mert hát amúgy mellesleg annyira szeretjük egymást. De aztán egyszer olyan pofont kaptam, hogy feldagadt az arcom és bekékült. Nagyon sajnálom, hogy nem jelentettem fel, mert 8 napon túli volt. És nagyon haragszom magamra, hogy ilyen hülye voltam, hogy vele maradtam. Pedig én se vagyok hülye, nem vagyok buta nő, de mégis. És nem tudom felfogni, hogy maradhattam vele, hogy miért nem tettem ellene. Hiszen egy ilyen pasitól bármi jobb. Most persze hiába mondjuk neked, nem hiszed el, mert a rózsaszín köd. Nekem ez a pofon kellett ahhoz, hogy teljesen felnyíljanak a szemeim és úgy beszéljek, mint itt a többiek, hogy engem egyszer üssön meg még egyzser valaki, megyek a rendőrségre. És nem vagyok kisebbségi és most készülök elég jó diplomát csinálni. De annyi eszem nem volt, hogy kidobjam. Nagyon sokáig utáltam magam emiatt, most kezdek lehiggadni.

Amúgy ami még esetleg észhez téríthet az az, hogy gondolj arra, ha lenne gyerek, akkor mit tenne előtte? Milyen rossz lenne szegénynek, ha ezt látja majd? Soha nem lesz normális élete és az miattad lesz. Én nagyon kevés láthatást adok a volt férjemnek, mert nincs szüksége a gyereknek erre az emberre, de attól még rossz neki, hogy apa nélkül kell felnőnie. És ezt azért, mert ilyen hülye voltam.

Régen amúgy én is azt mondtam, hogy mi lenne abból, ha vele maradok? Hát szeretem. Hát ez lett belőle. Ne a saját károdon akarj tanulni, nem jó érzés-

2009. aug. 28. 21:44
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Na,fel bírod már fogni?Vagy a 21,44-es példája sem elég jó neked?Te azt szeretnéd itt olvasni,hogy igen,vannak csodák,xy-t is jól elverte a párja párszor,de aztán megváltozott,a türelem az önuralom mintaképe lett...stb...tudjuk,hogy ezt szeretnéd,de ne higgy a mesékben!Mondd meg neki határozottan,hogy ha még egyszer elborul az agya úgy,hogy nem ura önmagának a tetteinek,akkor elhagyod.Ne is várd meg azt sem amíg megüt.Pakolj és menj bármennyire szereted.

De most egyébként komolyan,ha tényleg nem vagy ostoba,akkor mond már meg,értelmes nő hogy szerethet valakit aki megütötte már???Ezt magyarázd meg légyszi.

Mert ha 16 éves vagy,akkor azt mondom naiv,fiatal,ész nélkül szerelmes...de nem erről van szó,állítólag felnőtt értelmes nő vagy.Akkor meg legyen már benned tartás,és ne hagyd magad így megalázni.Hogy találhatsz a számára elfogadható mentséget okot a verésedre?Milyen magyarázat az,hogy csak ritkán fordul elő?

És nehogy azt hidd,hogy tud segíteni a pszichológus ha Ő maga nem változtat.Neki kell uralkodnia saját magán.

Az életben más területeken is észre venni,hogy agresszív,vagy csak rajtad tölti ki a dühét?

2009. aug. 28. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!