Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vert már meg a párotok?

Vert már meg a párotok?

Figyelt kérdés
És volt, hogy megbocsájtottátok neki, mert szeretitek? Őszinte válaszokat kérek!!!
2009. aug. 27. 22:46
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokból látszik, kizárólag azok mernek ide írni, akik sosem tűrnék az agressziót, vagy azok, akik kiszálltak egy olyan kapcsolatból, ahol bántották őket. Én is az utóbbi vagyok. Az exférjem sikeres felső vezető, diplomás. Úgy gondolta, neki megengedhető, hogy az indulatait rajtam töltse ki. A mai napig tagadja, hogy ez valaha is megtörtént, pedig amíg végleg sikerült elválnom minden téren, addig többször előfordult, hogy kezet emelt rám. A legtöbb agresszív férfi még maga előtt is tagadja, hogy állatként tud viselkedni, ha ideges, a legtöbb nő pedig szégyelli, ha eltűri, ezért inkább hallgat.

Mint látod, ide sem ír neked senki olyan, aki abban él, hogy folyamatosan megalázzák.

2009. aug. 28. 08:48
 22/49 anonim ***** válasza:
71%
Persze, h nem ír, mert a kedves válaszolók még le is pontozzák.
2009. aug. 28. 09:44
 23/49 A kérdező kommentje:
hát ezaz. igazán nem kaptam segitséget, az egyetlen választ kivéve: hogy az ilyet el kell hagyni. A párom egy tündéri ember, nagyon vicces, szeretnivaló, segitőkész, vidám és jószivű. Jelenleg nincs munkám, ő tart el, nem is panaszkodom, mert el vagyok kényeztetve, egyedül annyit vár el, hogy maximálisan mellette legyen és itthon gondoskodjak róla (házimunka, stb). a törődést nagyon igényli, ki is követeli. alapjában véve megértő és toleráns. nehezen, de ki lehet hozni a sodrából. vendéglátós, stresszes a munkája és ott is szüksége van türelemre, viszont ha valami gond van, igenis ki kell állnia a balhézók ellen. én sem vagyok egy egyszerü eset, de még soha nem bántottak életemben. őt ki tudom hozni a sodrából, nem olyan hamar, kb fél óra veszekedés kell ahhoz, hogy eldurranjon az agya. olyankor a kedves, aranyos, megértő ember egyszerre átváltozik teljesen mássá. és olyankor nekemjön azzal a címmel, hogy "nem tudja már máshogy lezárni a veszekedést". ez egy csapásra jön rá egyik pillanatról a másikra és ezt tudja ő is és mondta hogy nem akar ilyen lenni. persze ha nem veszekszem, nincs erre veszély, de néha én is hangot adok a problémáimnak... nem mosolyoghatok én se mindig mindenre. ha egyszer megcsalnám, az tuti hogy akkor agyonverne. de mindemellett nagyon szeret, talán abból fakad ez az egész, iszonyúan félt és féltékeny, nagyon szüksége van rám. lehet ezt valahogy kezelni?? mert ezt leszámitva nagyon jó ember! "karban tart", de közben mindent meg is tesz értem! van valaki hasonló helyzetben? tudom, sokan azt mondanátok, hogy hagyjam ott, de ez most nem az a helyzet!
2009. aug. 28. 09:47
 24/49 A kérdező kommentje:
a másik, hogy én is mindig egy büszke nő voltam, úgy mint ti. sose gondoltam, hogy bele eshetek pont én egy ilyen csapdába. már 2szer szakitottam vele emiatt a 2 év alatt. jó mondjuk ne gondoljátok ezt ennyire gyakorinak! de mindig rájövök, hogy jó ember csak nem kell kihozni a sodrából,..
2009. aug. 28. 09:50
 25/49 A kérdező kommentje:
tudom, fájdalmas erről beszélni, főleg ha még le is pontoznak, nekem is az! olyanok válaszát várom, akik már tapasztaltak hasonlót, mert amig nem, addig mindenkinek az a véleménye mint a kedves eddigi válaszolóknak! addig én se értettem, de ilyen a szerelem...
2009. aug. 28. 09:52
 26/49 anonim ***** válasza:
98%

Akkor tőlem kapsz olyan választ, amilyenre kíváncsi voltál.

3 és fél éve voltunk együtt a barátommal, fél éve már férjem. Nekem is úgy indult az egész, hogy kedves, segítőkész, jófej pasi volt, akinek mindent elmondhattam és aki mindig mellettem állt és nagyon szeretett. De mi nem illettünk össze és ezt nem tudta elfogadni. Én nem tudtam elfogadni az ő rossz tulajdonságait, ő pedig az enyémeket. És itt kezdődött az, hogy elkezdett verni. Az első ilyen alkalomnál nem értettem, hogy mi történt. Hogy történhetett ez. Persze megbocsátottam a kedves, aranyos "szerető" páromnak. Megígérte, hogy több ilyen nem lesz, a szokásos. De utána kisebb szünetekkel folyamatosan bántott. A végén már nagyon eldurvultak a dolgok. De nem csak tettekkel bántott, szavakkal is. Fenyegetett folyamatosan. Igazából csak akkor tudtam volna kilépni ebből, amikor először megvert. Később már nem volt kiút. Mert ugye a rendőrség nem tesz semmit. Most ott tartok, hogy összehoztunk egy babát, amikor éppen pár hónapig jóban voltunk és most válunk. Ne akarj ide jutni. Tudom, hogy milyen érzés, mikor könyörög, miután megvert, hogy fogadd vissza. Nekem volt, hogy 2 hónapig jött minden nap és csak 2 hónap után békültem. De pár hónap múlva megint kezdte. Most hagyd el, amíg nem késő. Igaz, nekem se késő még, de ez az időszak szörnyű volt.

Amúgy én is azt mondtam régen, hogy egyszer üssenek meg, ott lesz vége a kapcsolatnak. De amikor abba a helyzetbe kerülsz, teljesen más. Mikor odáig vagy valakiért, ő meg hirtelen átváltozik és megver, te meg nem érted, hogy mi van. De az tényleg igaz, hogy akkor kell lépni, rögtön az elsőnél.

Mellesleg az én férjem is első látásra szinte tökéletes pasi, mert nem mutatja ki nagyon sokáig az igazi énjét. De amikor kimutatja, abban nincs köszönet...

2009. aug. 28. 10:02
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,én nem szeretnélek véletlenül sem megbántani se téged,se azokat a nőket,akik évekig hagyják,hogy a pasijuk verje őket!!De ha tényleg azt gondoljátok,hogy ez a normális,hogy néha elcsattannak a pofonok,sőt,néha komolyabb verés is,és ezt tűrítek...hát nem tudom,de nekünk is kell legyen önbecsülésünk!Az én párom imád engem,és én is őt,pedig ÉN SEM VAGYOK EGY JÓ TERMÉSZET!!!Tudok hisztizni,veszekedni,néha,ha már túllövök a célon,feljebb emeli a hangját,erre megszeppenek,és én kérek elnézést!!De hogy ő kezet emeljen rám??Elképzelni sem tudja!!Egyszer fordult velem eddig elő,hogy az egyik exem megütöt,azaz inkább megrángatott,és az ágyra lökött(na,nem elcsábítási céllal,hanem agresszióból)A kapcsolatunk vége felé jártunk,nekem alakulóban volt valakivel valami,és véletlenül elolvasott az exem egy félreérthető SMS-!!Ettől bevadult...én sokáig azt mondtam,megérdemeltem,hogy kezet emelt rám,végül is én voltam a hibás,és oka volt rá!Aztán megosztottam ezen tényt a szüleimmel,barátnőmmel,akik egyáltalán nem értettek egyet azzal,hogy a még nem befejezett kapcsolatom mellett egy újat kezdjek,de mindenki azon a véleményen volt,hogy egy férfiben akkor is legyen annyi akaraterő,hogy ne tettlegesen intézze el a problémáit,főleg,mert fizikailag ő az erősebb!!Ez megadta a végszót,be is fejeztük a kapcsolatunkat,és azóta egy olyan párom nem volt,aki kezet emelt volna rám bármiért is.
2009. aug. 28. 10:37
 28/49 anonim ***** válasza:
80%

Én kb. 3 pofont kaptam a páromtól az első 2 évben, mert nagyon felidegesítettem. Utána 1000x bocsánatot kért, láttam, h nagyon sajnálja, csak elszállt az agya. 2 év múlva elvett feleségül, 2 éve vagyunk házasok, és azóta semmi nem volt! Meg kellett tanulnunk kezelni egymást, én nem idegesítem fel annyira (ez nem azt jelenti, h hagyom magam elnyomni, sőt!), ő pedig uralkodik magán olyankor.

Én sem vagyok a verekedés híve, de szerintem az itt válaszolók fele se hagyná ott a párját egy pofon után, csak "elvileg".

2009. aug. 28. 11:01
 29/49 A kérdező kommentje:
hát igen, minden eset más, van aki sosem változik, van aki képes rá. engem is már régóta nyúz a gyerek miatt, már nagyon akarja, igazából engem is egy életre "meg akar fogni", ezt nem is rejti véka alá. 3 hete vetéltem el a 2 hónapos terhességem... lehet a sors "gondoskodott rólam". meggondolom, hogy legyen e következő
2009. aug. 28. 12:41
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Még soha nem vert meg, még csak egy pofon sem csattant el, már 5 éve vagyunk együtt. De bármennyire is imádom és szeretem, én elhagynám ha megütne. Még a saját édesanyámmal is megszakítottam minden kapcsolatot, aki már felnőttként kétszer is megütött nyilvánosan. Mindezt azért, mert mertem szólni neki, hogy nem fogom finanszírozni az italozásait. Évekig külön éltünk, fizettem az albérletemet, dolgoztam mint egy állat, hogy segíteni tudjak neki anyagilag és utána jutott a fülembe, hogy ő a kocsmára költi azt a pénzt, amiért én keservesen megdolgoztam. Nem fizeti a számlákat és jóformán mindent eladott már a lakásból. Az első pofon után közöltem vele, hogy még egy sansza van vagy soha többet nem hall rólam. Az első pofont követte a következő... Már 8 éve nem hallott rólam, nem is tudom mi van vele. Nagyon bűntudatom van sokszor ezért, de senkitől nem tűröm el, hogy megüssön és kihasználjon. Ez alól a férjem sem kivétel és ezzel maximálisan tisztában van.
2009. aug. 28. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!