mi majdnem 5 éve vagyunk eggyütt,eddig soha nem ütött meg az elmult 3 honapban a nnyira megváltozott,hoyg többször nekem jött,és idegböl,volt hoyga két csuklomnál fogva rázott meg,és az székek közé lökött,de oylna is volt,hyga lapockámra vert 2 oylat hyg 5 napig a keze nyima volta hátamona tetko.ilyen hasonlo dolgopk történtek nálunk is,mondjuk én már tervezem is a válást,mert nagyon igaz az hyg ha valki egyszer megtette, máskor is megfogja.
2009. aug. 27. 23:20
12/49 anonim válasza:
23:20 azonnali hatajjal valj el!
es sok erot kivanok melleje!
2009. aug. 27. 23:22
13/49 anonim válasza:
Több mint 20 év házasságnak az lenne az utolsó napja, ha megütne, vagy ha kiabálna velem. (És fordítva, egy ilyenre ő is menne azonnal.)
2009. aug. 27. 23:29
14/49 anonim válasza:
Nem, de bizti elválnék.engem úgy neveltek h ez nem normális. Sem szüleim sem nagyszüleim soha nem ütötték egymást.
2009. aug. 28. 00:05
15/49 anonim válasza:
Hogy megvert-e? Egy apró pofon, és akkor látna utoljára. Engem szüleim sem pofonnal neveltek, nem vagyok hozzászokva, hogy boxzsáknak használjanak, nem is tűrném el. Persze néha poénból "verekedünk" a párommal, de azok csak ártalmatlan hülyülések. Egyszer merne komolyan megütni...
Nagyon sajnálom azokat a nőket, akiket bántalmaz a barátja/férje, és gynegék lelkiekben, nem mernek lépni, ismerek ilyen embert, senkinek sem kívánom, hogy átélje, amit ő...:S
2009. aug. 28. 00:50
16/49 anonim válasza:
Én szerettem a férjem, jó munkahelye volt imádott ott dolgozni, 2 éves volt a lányom mikor egyik nap délbe tök idegesen haza jött.Nagyon meglepődtem meg kérdeztem hogy-hogy nem dolgozik aztán oda jött hozzám és 1-2 hatalmas pofont kaptam úgy,hogy a gyerek az ölembe volt.
Mikor elkezdett ordítani a gyerek egyből magához tért mint kiderült kirúgták a munkahelyéről és épp én voltam az akin kitöltötte a mérgét,persze nem győzött bocsánatot kérni.Ez volt az első eset,hogy kezet emelt rám és egybe az utolsó délután már kísérettel mentem vissza a cuccainkért.
2009. aug. 28. 03:09
17/49 anonim válasza:
Ha egyszer is kezet emelt volna rám, már nem lenne a párom. Ha két ember között annyira rossz a viszony, hogy ütik egymást, az már nem kapcsolat, és nincs mit szeretni rajta vagy megbocsátani valakinek, aki pofozózsáknak néz.
2009. aug. 28. 07:36
18/49 anonim válasza:
Soha nem vert meg egy férfi sem. És abban sem hiszek hogy csak most csak egyszer történik meg aztán jön a bocsánatkérés. Aki ilyen típus, az örökre az is marad.
2009. aug. 28. 07:52
19/49 anonim válasza:
Engem az előző párom egyszer jó alaposan belepofozott/lökött a fürdőszoba csempéjébe... Mert veszekedtünk, és engem hibáztatott, és igy gondolta ezt kifejezni. Értelmes diplomás ember. De akkor lelkiismeretfurdalásom volt, hogy én vagyok biztos a hibás, nem hagytam el emiatt, de onnantól már csak a lejtő jött. De akkor már megfogalmazódott bennem, hogy ha csak egyszer is megteszi még egyszer, vagy majd a jövőben bárki más rajta kivül, fel is út, le is út.
2009. aug. 28. 07:53
20/49 anonim válasza:
Én nem tudnék megbocsátani. Rám még soha nem csapott senki,még gyerekkoromban a szüleim se, mikor rossz voltam,ugyhogy másnak sincs joga hozzá. Apukám mondta egyszer: "Ha megcsalnak a Te dolgod eldönteni,hogy megbocsátasz-e,de ha megvernek az már az én dolgom."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!