Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vert már meg a párotok?

Vert már meg a párotok?

Figyelt kérdés
És volt, hogy megbocsájtottátok neki, mert szeretitek? Őszinte válaszokat kérek!!!
2009. aug. 27. 22:46
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
A kérdésem természetesen nőkhöz szól. Érdekel az ilyen esetek gyakorisága!
2009. aug. 27. 22:47
 2/49 anonim válasza:
88%

hát mi 4 és fél éve vagyunk együtt, de az lenne az utolsó lépése....

bérmi oka legyen rá ennyi volt!

ha részeg ha nem...

tudod h ha megbocsájtasz mi lesz....

én is egyszer kértem anyutól nyalókát....:)

szerintem te is tudod h mia döntés... főleg hha tényleg megvert... 8 napon tul..meg iylenek!

sezrelem ide vagy oda..HATÁR VAN ÉDESEM!

persze nehéz döntés...

de legyél okos!

Pusz és sok sikert

2009. aug. 27. 22:52
 3/49 anonim ***** válasza:
100%

Az a kozos eletunk utolso napja lenne...

Annyira erzekeny vagyok az ilyensmire, hogy ha nem utne meg, csak ram emelne a kezet mar azert is otthagynam!

Kutyabol nem lesz szalonna!

persze a no is legyen tisztelettudo, de szerintem nincs olyan korulmeny, ahol egy ferfi jogosan bant egy not...(kevetel ha a no tamad ra, de olyankor fogja le s kesz!)

jobb az ilyen bulibol kiszallni meg az elejen...

2009. aug. 27. 22:56
 4/49 anonim ***** válasza:
96%

Nem,de nem is tűrném el.Szerintem az első pofon után le kell lépni,de a második után mindenképpen.Aki már a harmadikat is megkapja,annak úgy kell,az szereti ha verik.

Az első férjem egyszer akart pofon vágni,nem sikerült neki,de repült utána a padló váza.Ha nem a falon csattan szét,most szabadulnék kb.Addig is tartott a házasságunk,nem tovább.Ha egy ember arrogáns,annak vannak jelei.Ha már addig fajul,hogy megüt,akkor buta aki vele marad.Azt meg ne mondja nekem senki,hogy egy épszű nő tudja szeretni azt a férfit aki megütötte már,én azonnal meggyűlölném.Ha igen,az nem normális.Jó pár éve házasságban élek azóta már,3 gyerekünk van,de nem tűrném,hogy a férjem erőszakoskodjon velem.Mondjuk nem is alacsonyodna le annyira,hogy megüssön egy nőt.

Én nem tudom megérteni,hogy sokan miért élnek így?

De komolyan,miért???Miért tűrik el,hogy verjék őket???

2009. aug. 27. 22:58
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
igazat adok nektek csajok,utolso lépés .8 éves házaságom van és két gyermek de simán elhagynám ,ha egyszer megteszi megteszi máskor is
2009. aug. 27. 23:03
 6/49 anonim ***** válasza:
100%
engem nem vert meg, csak a falhoz lökött amikor részeg volt...megbocsájtottam neki, és azóta tényleg nem csinált semmit, megváltozott...persze tudom, hogy ez a legritkább, ha komolyan megsérültem volna, tuti az életben nem beszéltünk volna soha többet!
2009. aug. 27. 23:09
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűrném senkitől sem azt, hogy megüssön, sem azt, hogy kiabáljon velem. Aki nem tudja kultúrált formában kifejezni a negatív érzéseit, annak fel is út, le is út. Igazából soha senkivel nem jutottam még odáig, hogy emiatt kellett volna kiadnom az útját, némi emberismerettel már az ismerkedés legelső fázisaiban kiderül, ha valaki hajlamos az agresszióra (elég megfigyelni, hogyan beszél másokról, korábbi sérelmeiről), és akkor számomra eleve el van vágva mindenféle kapcsolat lehetősége.
2009. aug. 27. 23:10
 8/49 anonim ***** válasza:
71%
Az túlzás, hogy megvert, de kaptam már, de ő is tőlem. :D De vannak ennél sokkal gázabb dolgok is, akár egy házasságban is, és akkor sokan mégsem kiabálnak válást. Én szeretem a férjem, ő is engem, de néha elragadhatják az embert az indulatai. Ezért még nem kell felrúgni egy amúgy jól működő kapcsolatot. (Persze itt nem a rendszeres verekedést, ütés-verést értem.)
2009. aug. 27. 23:11
 9/49 anonim ***** válasza:
95%

23:11

szerintem egyaltalan nem termeszetes egy hazassagban, egy kapcsolatban a veres, utes, pofon akarmi, ami az eroszak hatarat surolja...azert vagyunk emberek, hogy uralkozdjunk magunkon!

amelyik parkapcsolatban van veres, utes "en is kapta, de adtam is" az azert nem eppen normalis...

2009. aug. 27. 23:16
 10/49 anonim ***** válasza:
94%

3-ik vagyok.

Én örülök,hogy elváltam anno,az exem rendszeresen veri az élettársát azóta is.Az Ő dolga ha tűri,bár nem értem miért.Nekem nem férne bele 1-2 kis pofon sem!

Hogy működhet jól egy kapcsolat,amibe agresszív az egyik fél?Rendes kedves aranyos,csak néha jól elver....

Szerintem azoknak a nőknek akik eltűrik sokkal nagyobb bajuk van,mint aki megveri őket.

2009. aug. 27. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!