Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy problémám, valaki...

Van egy problémám, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Ez egy kicsit hosszú lesz,de jólenne ha valaki segítene....

16éves vagyok,a szüleim már régen elváltak.Régebben sokáig jártunk miattuk bíróságra.Egy ideig nagyon rosszban voltak,alig beszéltek.De én elszoktam menni apuhoz kéthetente hétvéégn.Mst már úgy kb 5éve beszélnek rendesen,meg apu eis szokott jönnimikor eljön értem,meg beszélgetnek.Holnap menem kell a könyveimért a suliba.Anyu húszezret adott.Felhívtam aput hogyha holnap regel jön,akkor adjon valamenyit hogy ne anyunak kelljen kifizetnie mindent.Erre ő azt mondta hogy csakk étezret tud adni,délután majd ad többet.Anyunak mikor ezt elmondtam elkezdett ordibálni velem hogy ha nemad többet akkor bíróság lesz,meg lépni fog meg minden....De félek ha olnap nem ad többet aput akkor megint összevesznek,és megint kiabálni fog anyu velem örökké,apu meg megsértődik és hónapokig nem beszél majd velem sem....Egyébként is nem tudok velük beszélni semmiről,mert anyu eléggé agresszív,apu meg kispólyásnak néz....Egyszóval nem tudom mit tegyek.Arra gondoltam hogy beszélnem kéne velük,hogy legalább miattam ne csinlják ezt,mert nekem szükségem vanm ég a segítségükre,mer arra is szükségem lenne hogy megtudjak velük beszélni kamaszkori problémákat is.....De sajon nem számíthattam réjuk eddig.Valaki írjon valami j tancsot,mert nemtudom milegyen:-(

2009. aug. 27. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sok sikert és bátorságot:)
2009. aug. 27. 21:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Előre is elnézést, hogy pesszimista választ fogok irni, de szerintem felejtsd el, hogy valaha is normálisan fognak viselkedni a szüleid. Valahogy az elvált szülők egy része igy bekattan, az enyémek is ezt tették. Tipikus, amiket irsz sajnos, ráadásul sérültek a válás miatt, esély sincs, hogy egy felnőtt ember most hipp-hopp megváltozzon, mert te beszéltél vele, hogy legyenek rád tekintettel, stb. Majd idővel fog javulni, de az nem holnap lesz. Úgyhogy szerintem inkább feljeszd ki magadban, hogy hogy tudsz az ilyen helyzetek ellen védekezni.
2009. aug. 28. 08:03
 13/13 A kérdező kommentje:

Ez valahogy bennem is megvolt már hogy nem biztos hogy megváltoznak.Sőt....Több mint valószínű hogy nem:/

De ha beszélnék velük talán egy picit figyelembe vennék amiket mondtam volna..Csak zért érzem úgy hogy tenni kéne valamit,mert nem akarok én is olyan lenni mint amilyenek ők.:-(

2009. aug. 28. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!