Voltatok már olyan helyzetben hogy hitel a nyakatokon és munkahely meg nincs?
Figyelt kérdés
nem tudok elhelyezkedni, férjemet most küldték el, és nyakunkon a kocsi hitel. Na most mitévő legyek???????ti hogyan lábaltatok ki belőle lelkileg???????munkalehetőség viszont nincs. hál istennek házon nincsen hitelünk.kocsi meg 8 hónapmulva lejár a hitel addig azt kibirjuk.2009. aug. 25. 16:04
1/6 baranyi kálmanné válasza:
Én is ilyen rossz helyzetbe vagyok januárba elkűltek a havi ki adásom110000ft férjem keres 170000 nagyon őssze kell huzni magunkat.És mellete egy gyerek aki most megy tovább tanulni.
2/6 anonim válasza:
A szüleitekhez, közeli rokonokhoz, jó barátokhoz nem fordulhatnátok? Ha 8 hónap múlva lejár a hitel, akkor úgyis látnák, hogy meg fogjátok tudni adni a pénzt pár hónapon, 1-2 éven belül...
3/6 anonim válasza:
Sajnos most mi is,pont ebben a szituációban vagyunk.Nekem munkám még mindig nincs,rengeteg helyre jelentkeztem,küldtem el önéletrajzot!Néha nagyon kilátástalannak tűnik már minden!Hittel szerencsére nincs,de van tartozás a lakásra.Nálunk a páromnak megvan még a munkája,és az ő fizetéséből élünk,de így is igencsak meg kell húzni a gatyamadzagot.Erősnek kell lenni,nem összeomolni,és amennyi helyre csak lehet,jelentkezni,önéletrajzot leadni,hátha valahova mégis csak felveszik az embert.Itt nálunk vidéken nehezebb,de nem adom fel.
4/6 anonim válasza:
Szerencsére volt eszem,h hitelt nem vettem fel,és még így is nehéz,mert munkát nem találok..számlák pedig jönnek,vannak,lesznek :((
5/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor ti még jobban álltok,mert nektek a férjetek keresete még van,de nekünk már az sincs, pedig jól keresett nagyon.200 ezret havonta, de most.....nagyon megvagyok ijedve!!!!!!!A kocsi rezsijét tudjuk állni mert arra volt eszünk félre raktunk,de most kaja rezsi meg ilyenek????????20 vagyok férjem 24 éves. mi is kisfaluban lakunk nehéz állást keresni, ráadásúl baba projekt miatt orvosolnak engem.
2009. aug. 25. 18:24
6/6 anonim válasza:
17:03as vagyok!Hátigen,nálunk még megvan az ő munkája,de ki tudja meddig,rebesgetik nekik,hogy megszűnik a munkájuk,mert nincs megrendelés.120ezer forintból kell megélni kettőnknek!Mi 8éve próbálkozunk a babával,és még mindig semmi!És emiatt,az áldatlan helyzet miatt,már most a további próbálkozásokról,és gyógyszerekről is le kellett mondjak!32éves vagyok,mindennél jobban szeretnék egy kisbabát,de most még a körülmény is megakadályozza!:(
Ezért írtam,hogy én akkor sem adom fel!Itt a tartozás,munkát kell találjak,120ezerből élünk,abból van nagyjából fizetve minden,amit nem sikerül,az tolódik!Nem tudok mit csinálni,nem vagyok Dagobert bácsi,pénzes zsákokkal!
És látom valaki szépen lepontozott!De erre már inkább nem reagálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!