Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek a párja dolgozik az...

Kinek a párja dolgozik az éjszakában?

Figyelt kérdés

olyan válaszadókkal szeretnék beszélni,akik tanácsot tudnak nekem adni! a párom fellépéseket szervez és menedzsel ,a hétvégéi mindig foglaltak!

szeretném megtudni,hogy ezt hogyan oldják meg a hozzánk hasonló párok

2012. dec. 27. 18:18
 1/4 anonim válasza:
41%
Az enyém prosti, valamiből meg kell éljünk. Én vagyok a nő.
2012. dec. 27. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Mármint az a probléma, hogy az éjszakai szórakoztatóiparban dolgozik, vagy pedig az, hogy hétvégén, és éjszaka?

Az első esetben: te ismered... te tudod, mennyire bízhatsz benne... ha stabil a kapcsolat, akkor ez is olyan munka, mint a többi...

Az éjszakai meló... meg a hétvégi...

A férjem 3 műszakban dolgozik, én 4-ben. Tehát nagyon sokat dolgozok hétvégén, és éjszaka is. Van, amikor egybeesik, van, amikor nem... ilyenkor hazatérve van, hogy a másikunk már elment melózni... olyankor pár napig csak levelezünk, esetleg telefon...

Nem túl jó, de ez van...

2012. dec. 27. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem a párom, hanem én dolgozom az éjszakában. Én vagyok a nő és gyerek is van.

Legtöbbször a hétvégéim is foglaltak, a férjem pedig ilyenkor szabad. Általában délutánra megyek dolgozni és hajnal mire hazaérek. De olyan is előfordul, hogy reggeltől hajnalig vagyok. Ilyenkor vagy ő van a fiunkkal egész nap, vagy napközben gyerek oviban, férj melóban, délután pedig kettesben vannak. Nem kell minden nap mennem, alkalmi munkavállalóként dolgozom, ha akarom nem vállalom el a melót. Ritka, de előfordul. Azt is megértik, ha beteg a gyerek.

Karácsonykor itthon voltam velük, de holnap kezdek, és az évet végig dolgozom. Szilveszterre is beosztottak, nem tudjuk együtt tölteni. Nem örült neki a férjem, de ugyanolyan nap, mint a többi. Amúgy sem mentünk volna bulizni a gyerek miatt. Ráadásul szilveszterre extra fizut kapunk...

2012. dec. 27. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
völegényem dj...majd minden hétvégén játszania kell, egy klubban rezidens...de én vele tartok, mert alapjáraton is szeretek bulizni, bár már néha bazi sok, és örülünk, ha egy-egy hétvégén nem kell sehova menni...uh ilyen szempontbol nem gázos, az az éjszaka, amit végigjátszik, vele vagyok, de ha nem lennék, előtte-utána velem lenne nappal...
2012. dec. 28. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!