Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleid feledkeztek meg már...

A szüleid feledkeztek meg már rólad teljesen, bármilyen módon?

Figyelt kérdés
Amikor kicsi voltam apám jött értem mindig délután a zenesuliba, és sokszor volt hogy este 8kor a portással kettesben még mindg ott ültem mert elfeledkezett rólam apa hogy a gyerekért elkéne menni... Meg egyszer a névnapomat felejtették el. Persze nem direkt. Kiváncsi vagyok hogy mások szülei milyen fontos dolgot felejtettek már el eddigi életetek során veletek kapcsolatban, amit nem fogtok elfelejteni? :)
2009. aug. 24. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer elfelejtették a szüleim, hogy húsvét van, este kiraktuk a fűvel bélelt kosarat a folyosóra, reggel csalódottan láttuk, hogy a "nyuszi" nem hozott semmit. Eltereltem a kistesóim figyelmét, akik akkoriban még hittek a húsvéti nyusziban, a szüleim pedig addig belepakolták a finomságokat. Ilyen volt, amikor a családunkban "késett a nyuszi":D
2009. aug. 25. 02:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt nekem született egy fiam ki most volt 1 éves és mióta megszületett azóta nem is láttam a szüleim, se a testvéreim. pedig itt lakok a nővéreméktől nem messze és oda tud menni a faterom.
2009. aug. 25. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!