Jogosan dobtak ki szenteste a párom szülei? Igazuk van?
Náluk az a szokás, hogy a szentestét együtt töltik, de idén meghívott a párom, mivel 3 hete haltak meg a szüleim, és így is teljesen magamba vagyok fordulva. Ráadásul így már egyedül lakok, a párom januárban költözik hozzám...
Szóval átmentünk délelőtt, az ebéd után a szülei konkrétan kidobtak, hogy őket egy cseppet sem érdekli, hogy mi történt, menjek haza karácsonyozni. Tudom, hogy nem szeretnek, mert szerintük nem vagyok elég szép, de hát akkor is...
Szóval eljöttem ebéd után, azóta itthon vagyok egyedül.
A párom nagyon összeveszett a szüleivel még ebéd előtt, de ez sem hatotta meg őket, végül átment a keresztapjához..
Mit gondoltok? Nem szeretnek, de ez szerintem kicsit túlzás volt...
Mostmár nem hívom.. :(
Meg nem is tudom, nincs pénz a kártyámon, vezetékes meg nincs
Mert nem tartjuk a kapcsolatot.
A nagyszüleim is meghaltak már.
Micsoda aljas verebek a párod szülei.... pont karácsonykor
Ha a párod keres, akkor legyél vele, legyetek együtt.. a két verebet pedig szerintem zárjátok ki az életetekből ezek után tőlem egy képeslapot nem kapnának.
Tudom hogy nem segít sokat, de én azt kívánom, hogy teljen valamennyire jól neked az ünnep!
Nálunk sose volt "maszlag".
És nem jópofizni mentem át, mindig kedves vagyok velük, pedig 1,5 éve csak bunkóságot kapok vissza.
Nekem ez nem attól függ, hogy karácsony van-e.
Nem tudom igaz-e a történet, de ezek nem emberek, hanem állatok. Az fix! Semmi emberi tulajdonságuk sincs.
Nem is baj ha kidobtak, hozd ki belőle a legrosszabbat. Emlékezz meg a szüleidről.
A párod jól tette, hogy kiállt érted, viszont kár volt az ő fejét leugatni. Hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!