Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek menne-e más gyerekét...

Nektek menne-e más gyerekét ugyanúgy szeretni, mint a sajátotokat?

Figyelt kérdés

2012. dec. 24. 11:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Szereteted az illető iránt, és a gyereke iránttól függ szerintem. Én vigyáztam kisgyerekekre, és van amelyik amolyan munka volt érzelmileg csak, de volt amelyiket meg is tartottam volna.
2012. dec. 24. 21:45
 22/37 anonim ***** válasza:

Nem.

Mindig is kizáró ok volt, ha valakinek gyereke van. Én aztán nem nevelem senkiét, oldja meg mindenki.

Pedig nő vagyok.

2012. dec. 24. 23:42
 23/37 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem az anyaság mércéje, hogy valaki mennyire tudna sajátjaként szeretni egy kis árvát. Vagy épp más gyerekét. A sajátodat könnyű szeretni. Akkor nem is a gyereket szereted, hanem azt a tulajdonságát, hogy a tiéd.
2012. dec. 25. 01:49
 24/37 anonim ***** válasza:
Istenem, ezt a liberális maszlagot.
2012. dec. 25. 09:11
 25/37 anonim ***** válasza:
Egy hétig feküdtünk bent a Heim Pál gyermekkórházban a kislányommal.Volt ott egy másfél éves pici lány,akit nevelőszülők neveltek,de az egy hét alatt egyszer sem láttuk őket.Ez a kislány pár óra alatt a szívemhez nőtt,anyának hívott,én vittem orvosi vizsgálatokra,én etettem meg,pelenkáztam,játszottam vele és én ringattam álomba.Borzasztóan megszerettem.A könnyem csordult,amikor hazajöttünk a kórházból és nem csak nekem,hanem a lányomnak is.Olyan volt,mint ha a sajátomat hagytam volna ott.Szörnyű milyen életek vannak.Természetesen más lenne a helyzet,ha elvált ember gyermekét kéne szeretnem,de ilyen szituba még nem voltam,nem tudok rá válaszolni.
2012. dec. 25. 10:30
 26/37 anonim ***** válasza:
23-as. Az anyaság mércéje nem az, hogy mennyire tud valaki szeretni egy kis árvát, hanem az, hogy mennyire szereti a saját gyermekét. De úgy, mint a sajátodat senkit nem tudsz szeretni, ezért hívják anyai szeretetnek.
2012. dec. 25. 10:32
 27/37 anonim ***** válasza:

26

Abszolút tévedésben vagy.

Az anyaság hogy ki milyen, az annak a mutatója, hogy hogy viszonyul a gyerekekhez(akár az övé, akár másé).

2012. dec. 25. 11:50
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok tévedésben, de amit te írsz, az abszolút szubjektív vélemény, nem pedig valamiféle szabály! Hogy milyen anya vagyok, az csak a saját gyermekemmel kapcsolatban látszik, nem a máséval való viszonyomban. A más gyerekével kapcsolatban csak az látható, hogy milyen EMBER vagyok!
2012. dec. 25. 12:19
 29/37 anonim ***** válasza:

Hát szerintem még az sem. Én például mondom nem tudnám senki gyerekét szeretni, nem csíptem soha különösebben a gyerekeket. Mikor már nagyok akkor annyira nem ódzkodok tőlük, de amikor kicsik, hát inkább elhúzok, ha a környéken vannak.

De ettől én még jó ember vagyok.

2012. dec. 25. 12:32
 30/37 anonim ***** válasza:
55%

29

Egy valóban jó ember, sosem mondaná magáról.Csak olyan ember aki kifelé akarja ezt mutatni, belül meg nagyon romlott.

2012. dec. 25. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!