Arra én is kíváncsi lennék, hogy kik és miért pontoznak lefele.
Mindegy, nevelgessétek csak más kölykeit.
2012. dec. 24. 13:27
12/37 anonim válasza:
OMG, irtó érdekes, hogy mennyire azok a válaszok jönnek, hogy nem. Egyúttal csatlakoznék is ehhez a klubhoz. Szóval azért találom érdekesnek, mert a jelenlegi gyakorlat szerint, amit magam körül látok, ugye egy házasság 51%, h válással végződik. Ezek (szerintem) legalább felében van már gyerek. Nincs olyan ismerősöm, aki a válása után ne élne új kapcsolatban. Én gyerekem, te gyereked stb. És (nekem, külső szemlélőnek legalábbis úgy tűnik) mindenki elfogadja a másikét. Hát, most vagy mégsem annyira, csak megjátsszák magukat, vagy a GYK válaszolói a szokásosnál kevésbé elfogadó, nem empatikus emberek. Na, peace! Én nem tudnék csak így egy másik gyereket elfogadni, én még sokszor a testvérem gyerekével is igazságtalan vagyok.
2012. dec. 24. 14:30
13/37 anonim válasza:
Én tudnám. Nem "ugyanúgy", mint a saját gyermekeimet, mert az, hogy bennem nevelkedtek, én szültem meg őket, és minden egyes percüket megéltem velük, az természetesen egy olyan érzés, amit nem lehet más gyerekével átélni. De nagyon tudnám szeretni más gyerekét is (ha úgy hozná a sors), és mindent megtennék, hogy ne tegyek különbséget köztük.
28/N
2012. dec. 24. 15:14
14/37 anonim válasza:
Igen, már volt rá példa.
2012. dec. 24. 15:29
15/37 anonim válasza:
Akkor én leszek a kivétel,én igen . Mondjuk én alapvetően "tyúkanyó" tipus vagyok,nem csak a gyerekekkel,nagyon tudok ragaszkodni ahhoz akit megszeretek.
Persze teljesen ugyanugy nem lehet szeretni két embert, de ugyanannyira igen. Maximum mindkettőt másért.
2012. dec. 24. 16:24
16/37 anonim válasza:
Igen de csak úgy ha idővel lenne közös is.
2012. dec. 24. 16:44
17/37 anonim válasza:
Én el tudnám fogadni.
2012. dec. 24. 16:49
18/37 anonim válasza:
Szerintem én tudnám. Eleve jól kijövök a gyerekekkel (is), meg gyakorlatom is van velük, szóval nem hiszem, hogy gondot jelentene a "léte". A sajátjaimat imádom természetesen :D
örökbe is szívesen fogadnék, ha nekem nem lehetne és anyagilag megtehetném
2012. dec. 24. 17:15
19/37 anonim válasza:
Igen. Tény, hogy nem volt ilyen tapasztalatom, de szerintem nem lenne gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!