Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom 28. szülinapjára szeretn...

Párom 28. szülinapjára szeretnék valami ötletes ajándékot adni. Mit adjak neki? L 20

Figyelt kérdés
És ne azt írjátok, hogy ha én nem tudom mit adjak, akkor ti honnan tudjátok, mert ti nem is ismeritek. Az írjon, akinek van valami jó ötlete, és tud segíteni :)
2009. aug. 24. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem ez ötletes és egyedi

2009. aug. 24. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előző nagyon ötletes, de te magad is megcsinálhatod. Kikeresed, hogy a születése napján milyen fontos események történtek. Filmbemutatók, technikai újdonságok, vonatrablás, ...stb. Fogsz egy nagyon szép kartont, és valami szép tollal v. filccel felírod, hogy 19.. x. hó ..-án sok fontos dolog történt a nagyvilágban, és elkezded sorolni. És így fejezheted be: de a legfontosabb, hogy megszülettél Te!

Vagy fogsz egy pár fotót róla, kettőtökről, családról, és egy klassz albumot csinálhatsz beragaszthatós albumból, amit dekorálhatsz magad. Rizspapírral, más díszes papírokkal. Oda is írhatsz vicces szövegeket. De többet tudnék segíteni ha írnád hogy miket szeret.

2009. aug. 24. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:
David Beckham intimately parfum az nagyon szuper:-)en azt adnek neki, enis azt adtam a paromnak es nagyon tetszett neki
2009. aug. 26. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!