Megmondhatja az ember a párjának kerekperec egy másfél éves kapcsolatban, hogy nem tetszik neki ahogy jelenleg kinéz?
Nem rég vágatta le a hosszú haját, ami jól is áll neki, ha hajhabbal beállítja, amikor levágatta akkor legelőször beállította. De azóta nem foglalkozik vele, és így úgy néz ki vele mintha valami papnövendék lenne.
Valamint eléggé meg van hízva... olyan jó testfelépítése lenne, ha kicsit edzene, meg lefogyna, nem annyira szeretem a hurkákat meg a tokát :/
Bűntudatom van, mert néha fantáziálok kicsit "kigyúrtabb" férfiakról... de annyira szeretnék végre egyszer az életben jó férfitestet tapogatni :) szeretem őt, de tényleg nem tetszik most külsőleg, ami szerintem nagy baj egy kapcsolatban.
Jó édes... öregszik ki harminc felett te népművészeti cserépedény. Szerintem éppen ez szinte az egyetlen olyan helyzet, amikor kedves felmenődre is gondolhatnál. Nem mindegy ki hány éves? A párja is mindig eggyel több éves lesz vele együtt. Fogyózni meg nem tart semeddig, evés HELYETT néha mozogni kell, gyalog közlekedni, ennyi.
Bár rég kérdés. Az utolsó válaszoló ki tudja milyen egészségi állapotnak örvend 8 évvel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!