Mit vehetnék a barátnőm névnapjára?
én ezt az ötletet itt az oldalon kaptam és nagyon bejött:-)igaz én szülinapra adtam nem olcsó de kreatív ötlet:-)
ui:egy szép gravírozott ékszer mindig bejön:-)
Ötleteim:
-újságelőfizetés
-sminkcucc
-utalvány (Douglas, C&A vagy valami hasonló)
-fizesd be magatokat egy hétvégére valami wellness szállodába
-régi kort idéző elegáns csipke napernyő
-indiai virágtartó pl. elefánt, aminek a hátára kell tenni a virágcserepet
-fényképes bögre kettőtök képével, vagy fényképes kispárnahuzat
-zsebhamutál (ha dohányzik), gravírozós helyen lehet kapni, de van zsebcigitartó is, nagyon elegáns
-valamilyen táska pénztárcával
-webkamera
Nagyon nehéz, mert nem tudom, hogy hány éves az illető és milyen pénzügyi lehetőségeid vannak.
A mentőötletem az, hogy menj be egy hobby boltba és nézz körül! Már nagyon sok olyan s.k. ajándék van, amihez a csomagban minden együtt van és nagyon hamar elkészíthető + rengeteg módszer van, amivel pl. rá tudod írni a személyes üzenetedet vagy a nevét.
Pl. vehetsz egy bögrét + porcelánra fogó filctollat és a bögrére ráírhatod egy "bögrés süti" receptjét. Így kéznél van a sütihez a bögre és a recept is. Így nem kell méregetni a hozzávalókat csak összeönteni.
[link] -itt van a lap alján porcelán liner nevű toll
[link] - egy bögrés süti recept (találomra választottam, még nem sütöttem ilyet)
[link] - kreatív cuccok lelőhelye
+ egy ötlet: Az IKEA-ban most lehet kapni nyári termékeket, SOMMAR márkanév alatt, érdemes ezeket is megnézegetni.
Remélem, segítettem valamicsét vagy legalább elindítottam valami ötletsort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!