Manapság miért siettetik az emberek a párkapcsolatukat?
36 évvel ezelőtt is az első 2-3 hét után naponta találkoztunk a ma már férjemmel, pedig akkoriban nem volt divat a házasság előtti szex.
Mégis 2 évig jártunk esküvő előtt, még ma is szívmelegítő érzés azokra az időkre gondolni, pedig már nagyszülők vagyunk:)
Annyiban volt más, hogy karácsony estéjén a szüleinkkel voltunk, aztán egyik nap az egyikünk, másik nap a másikunk szüleinél ebédeltünk.
Mára annyi változott, hogy már a karácsonyi ebédek nálunk vannak, egyik nap itt vannak a dédszülők, gyerekek , unokák, másik nap a gyerekek a másik szülőnél, a dédszülők a másik gyerekük családjánál vannak.
Szia!
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha napi szinten találkozik egy pár ha mindkettőjüknek erre van igénye. Így is tudunk vágyakozni egymást iránt, így is meg tudjuk becsülni az együtt töltött pillanatokat.
Kedves Utolsó! Látod, Ti is csak fél év után találkoztatok napirendszerességgel? Másfél év után már én is összeköltöztem a férjemmel.
Nem tudom, szerintem az is közre játszik a sok zátonyra futott kapcsolatnál, hogy mindent elhamarkodnak. Nem mondom azt hogy az én kapcsolatom tökéletes, mert ilyet legfeljebb 50év múlva mondhatnék, de ha szánnának az emberek időt egymás teljes megismerésére és nem ugranának egyből fejest az összeköltözésre és az együttélésre, lehet tartósabb kapcsolatok alakulnának ki. (de lehet hogy tévedek!)
Kinek mire van igénye. Engem az, hogy nem láthattam 2 napig, csak pár óráig hozott lázba a következő találkozásig, (a találkozás utáni kis időben, meg a találkozás előtti órákban), közte meg inkább szomorú voltam hogy nem láthattam. Pár hét után már napi találkozásra volt igényünk, az 1-2 esetleg 3 napos kimaradásoknál már minden bajunk volt.
Már együtt élünk, de én még mindig ugyanígy érzem. ideig óráig mielőtt újra együtt nem lehetünk izgulok, meg nem tudom, örülök, hogy várhatom, de előtte meg inkább szomorú vagyok... Pedig csak egy délután, egy délelőtt választ el minket. :) Gondolom mindenkinek más az igénye.
A közös karácsony meg: a karácsonyt a szeretteiddel tölti az ember, nem? :) Ha szereti az ember a párját, még ha nincsenek is sok ideje együtt, akkor is szeretne vele lenni. Legalább egy napot a 3ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!