Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam otthon, hogy meleg...

Elmondjam otthon, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és már több éve nem élek a szüleimmel. El szeretném mondani, de nem tudom, hogy hogyan reagálnának. Eddig nem hallottam tőlük, hogy szidnák a melegeket, de volt már egy két gúnyos "meleg" poén, amin nevettek. Szóval nem ismerem a gondolataikat erről a témáról, és nem is próbáltam még puhatolózni, nehogy gyanút fogjanak. De félek, hogy a legrosszabb esetben látni sem akarnának utána. Olyan jó lenne, ha mindent meg tudnék beszélni velük ebben az ügyben is. Másik dolog amitől félek, hogy ha a környezetük is megtudja, akkor majd ujjal mutogatnak rájuk, mivel egy kis faluban élnek. Hogyan deríthetném ki, hogy mi a hozzáállásuk a melegekhez, illetve hogyan mondjam el?
2009. aug. 23. 12:43
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálok valahogy erőt gyűjteni és akkor elmondani. Az utolsó válaszadónak külön köszönöm.
2009. aug. 24. 08:57
 32/49 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó válaszolóval nagyon nem értek egyet.

Igen,ez létezik van,SAJNOS!!!És egyáltalán nem tekinthető természetesnek normálisnak!!!Létezik több ezer féle fogyatékosság agyi deformitás,de nem természetesek,ezek betegségek,és nem is kellene természetesnek beállítani.Aki meleg,annak el kellene fogadnia,hogy a többség számára ez gusztustalan visszataszító,és nem kellene utcán puszilkodni csókolózni feltűnősködni...stb...

Mert miért is kellene???Ez legyen a magán ügyük!

És hangsúlyozom,nem ítélek el senkit,szexuális beállítottságtól függetlenül lehet valaki értékes ember,de ez NEM TERMÉSZETES!!!!

NE TEREGESSE SENKI A SZEXUÁLIS ÉLETÉT,MERT AZ MAGÁNÜGY!!!!

Akinek nem az,annak agyi gondjai vannak.

2009. aug. 24. 09:57
 33/49 anonim ***** válasza:
95%
Majd írd meg, hogy mi lett.
2009. aug. 24. 14:21
 34/49 anonim ***** válasza:
94%

09:57

te nagyon nem értetted meg amit írtam, főleg itt a természetesség és agyi deformitás kifejezések tetszenek nagyon, de hagyjuk, hosszú, sztem nézz utána inkább a témának, nagyon el vagy tévedve ...

2009. aug. 25. 20:08
 35/49 anonim ***** válasza:
50%

07:03

Hát nem tudom hogy te miylen pszihológus vagy, de szerintem saját zsebre dolgozó..

MInnél korábban mondja el valaki 14-5 évesen hogy meleg annál könnyebben elfogadják?

Nem nem fogadják el azért viszik hozzád őket, ezen is látszik hogy nem örülnek neki hanem elviselik mert ebbe vannak belekényszerítve!!

Próbálnak mindenféle megoldást megragadni hogy sikerüljön a jó útra terelni a gyereket és hidd el hogy sokan nem tudják ezt feldolgozni és vagy belerokkannak vagy inkább hátat fordítanak a gyereknek..

Akármelyik is történjen én még nem találkoztam oylan szölővel aki böszkéna képembe mondta volna hogy igen ez az én fiam és MELEG !!!

Akkor ezt most hogy ábrázolnád a statisztikai görbéken??

Ismerősi körből eddig 2 meleg történetet hallottam, az egyiknek az apja öngyilkos lett a másiknaka szüei meg teljesen elfordultak a gyerektől azóta már ki is települt németországba a srác...

Szerintem feleslegesen okozol bonyodalmat a szüleid életében azzal ha elmondod!!

Több okot ad ez a dolog az ellenszenvre és a visszás érzelmekre mint a pozitivumokra...

Nem tudom te hogy müködsz de én úgy hogy ha szeretek valakit páldául a szüleimet akkor nem akarom hogy rossz dolgok érjék még ha hazudnom is kell emiatt...

Meleg vagy, oké, ez a kereszted, hát hordjad és ne akaszd mások nyakába!!!

2009. aug. 26. 22:23
 36/49 anonim ***** válasza:
50%

NEm azert de azt írod hogy egy kis faluban élsz...

Mégis az emberek falun?? (én is falun élek)

Egyik utcában elterjed hogy a józsi bácsi pofonvágta a fiát a következő utca végén meg már arról beszélnek hogy a hátába vágta a kést meg eltörte a bordáját...

Ha nem akarod hogy a szüleiden köszörüljék a nyelvüket a parasztok akkor tenyleg jobb ha hallgatsz...

2009. aug. 26. 22:34
 37/49 A kérdező kommentje:
Akkor lehet mégsem mondom el... :S
2009. aug. 26. 22:35
 38/49 anonim ***** válasza:
50%

Amivel az a pszihologus jön neked az mind csak mese!!

Papol itt a nagy nyugati országokról meg a toleranciáról..

Amerika a nagy nyugat mintakép akik kifelé azt mutatják hogy igen amerikaiak vagyunk, de ha egy negro vagy egy mexikoi bemegy egy bankba 10 ből 9 en a kijárat felé veszik az irányt a fehérek közül!!

Az is hónapokig volt náluk szenzáció hogy véletlenül egy szines lett az elnökük amire eddig a történelemben nem volt példa több száz év alatt náluk!!!

Szerintem ahhoz ezer év is kevés lenne hogy egy meleg legyen az elnökük és a First lady férfi legyen!!!

Ennyit a nyugati toleranciáról!!

2009. aug. 26. 22:42
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha a történelemben utánna nézel, rájössz hogy a legtoleránsabb nép a melegekkel szemben a görög nép.

A leszbikus kifejezést is először egy görög költönö Szaphón használta egyik müvében azonos nemű nök együttlétének ábrázolásakor, késöbb ebböl a kifejezésből kapta a nevét leszbosz szigete is.

2009. aug. 26. 22:55
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy éreztem, hogy már jó úton jártál, ha úgy érzed el kell mondanod mondd el... Aki ennyire papol amellett, hogy ne mondd el, abban valami gyanús, túl sok rossz érte és nem tud józanul gondolkodni.

Néha én is ilyen vagyok, mert sok rossz ért, de látom kívűlről, h nála is ez a szitu, csak nem tud felülemelkedni önmagán. ...

A pszichológus segítség is jó ötlet, de neked már önálló életed van és ha úgy érzed egy picit is, h el kell mondanod, akkor gyanítom, hogy a szűleid nem véresszájú homofóbok. Ha kell a szüleidnek tudok JÓ pszichológust ajánlani, ha úgy alakul a dolog, aki nem zsebre dolgozik, a kollegám, mint embert is jól ismerem. (Én szoc. munkás vagyok.) Egy baj van vele, h Bp-n van. :P

2009. aug. 27. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!