Nálatok ez szakítási ok lenne? A vőlegényemről van szó.
Nem olyan durva az eset,de mégis bánt.
1 éve vagyunk együtt 1 hónapja jegyesek esküvőt tavaszra tervezzük/tük.
Ő miattam abbahagyta a cigit,megígérte hogy soha többet nem gyújt rá,meg is tette,nagyon büszke voltam rá!
Az elején kb amikor 1 hónapja volt "tiszta",akkor volt egy buli,ahol mégis szívott belőle és egy óriási vita lett belőle,megesküdött,hogy soha többé stb.
Azóta rengetegszer érdeklődtem,hogy bírja,azt mondta állandóan hogy teljesen jól,nem hiányzik neki meg stb.Így fel sem merült bennem ,hogy dohányzik.
Erre ma,amikor kirakott a szüleim lakása előtt bent hagytam a táskám a kocsiban és utánafutottam,még elértem a pirosnál és láttam,hogy rágyújtott.
Nagyon nagyon bánt,teljesen bizalmatlan lettem.
Túlreagálom?
Nem, nem lenne szakító ok.
Viszont ahogy kiveszem a szavaidból, még nem laktok együtt.
Látod, erre sem derült fény, hogy titokban cigizett, lehetnek még olyan dolgai, amiről nem tudsz/nem vagy vele tisztában és nem biztos, hogy tetszeni fog. És itt nem hazugságokról beszélek most, hanem a másik megismerésére. Írod, hogy tavasszal esküvőt terveztek, én nem kötném össze olyan emberrel az életem, akivel még nem laktam együtt, hisz teljesen más képet kapsz róla, ha pár órát találkoztok vagy 1-2 napot együtt töltötök, mintha együtt élnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!