Nálatok ez szakítási ok lenne? A vőlegényemről van szó.
Nem olyan durva az eset,de mégis bánt.
1 éve vagyunk együtt 1 hónapja jegyesek esküvőt tavaszra tervezzük/tük.
Ő miattam abbahagyta a cigit,megígérte hogy soha többet nem gyújt rá,meg is tette,nagyon büszke voltam rá!
Az elején kb amikor 1 hónapja volt "tiszta",akkor volt egy buli,ahol mégis szívott belőle és egy óriási vita lett belőle,megesküdött,hogy soha többé stb.
Azóta rengetegszer érdeklődtem,hogy bírja,azt mondta állandóan hogy teljesen jól,nem hiányzik neki meg stb.Így fel sem merült bennem ,hogy dohányzik.
Erre ma,amikor kirakott a szüleim lakása előtt bent hagytam a táskám a kocsiban és utánafutottam,még elértem a pirosnál és láttam,hogy rágyújtott.
Nagyon nagyon bánt,teljesen bizalmatlan lettem.
Túlreagálom?
Az a baj, hogy a viselkedéseddel sikerült elérned, hogy ne merjen őszinte lenni hozzád. Titokban csinálja, mert tudja, hogy ha megtudod, balhézol és vita lesz.
Dohányzásellenes vagyok, de nem biztos, hogy van jogod olyat kérni a párodtól, hogy szokjon le.
De ez az,amikor megismerkedtünk ő csak annyit mondott mindig,hogy alkalmanként gyújt csak rá.
Mindig állította,hogy egyáltalán nem függő és simán le tudja rakni.Így megígérte,hogy nem fog dohányozni,egyszer párszor éreztem csak mindig jól tagadott :D
Ha valaki erősen dohányos és kialakult a függőség, nem könnyű leszokni. A te reakcióid pedig belehajszolták a vőlegényedet abba, hogy nem meri őszintén bevallani, hogy nem sikerült. Igen, túlreagálod. Sőt, már régebben is túlreagáltad, azét nincs most meg az őszinteség.
Nálam nem lenne szakító ok, pedig én nem dohányzom, több éve végleg leszoktam róla és mégsem. Nálam azért ennél többről szól egy kapcsolat.
Ha szereted, akkor szereted a cigivel együtt:). Ez nem szakítóok. Sokan leírták, hogy te kergetted bele abba, hogy ne legyen őszínte, és ez egyébként tényleg így van.
Attól, hogy titokban cigizett, nem lett jobb semmi, attól ha nem titokban cigizne, talán helyre lehetne hozni, ezt a bizalmatlanságot/Ő nem mert őszínte lenni/Te nem bízol. Kinek jó ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!