Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tanácsoljak a fiam barátnő...

Mit tanácsoljak a fiam barátnőjének?

Figyelt kérdés
A fiam 2,5 éve jár egy kislánnyal,aki nagyon szereti. Az elején ez azt hiszem,kölcsönös volt,de mára megváltozott. A fiam úgy veszem észre,nem bánná,ha szakítanának. Viszont ő nem szakít,inkább egyre hidegebb és utálatosabb a kislánnyal. A barátnője nekem szokta elsírni a bánatát,és én nagyon sajnálom,de nem merem megmondani neki,hogy a fiam már nem szereti. Próbáltam pedzegetni,hogy akármennyire is a fiam, én nem járnék egy ilyen fiúval,de szegényke szereti,és ragaszkodik hozzá. A fiammal már többször beszéltem,megmondtam,mennyire rondán viselkedik,mégsem változtat rajta. Nem tudom,mi lenne a megoldás?
2009. aug. 22. 22:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak a fiaddal kellene beszélned.Szegény kislány nem biztos hogy hinne neked,Esetleg azt hinné,hogy Te akarod szétválasztani őket.
2009. aug. 22. 22:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nekik kell elintézniük.
2009. aug. 22. 22:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Ő hinne nekem. Sőt,ő kér mindig tanácsot,de épp ez a baj,hogy nem merem megmondani az igazat. Ma is kérdezte,szereti őt a fiam? Mondtam,nem tudom.De már egyre kínosabb(:
2009. aug. 22. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb, ha tudja, mire számíthat. Azért kérdezd meg a fiadtól, hogy szereti-e.
2009. aug. 22. 22:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

valami hasonlo volt nálunk is, 2 év után szakított ocsém a barátnojével...o is huzta, másként is viselkedett, míg itthon nem mondta, de már sejtettuk, hogy baj van...a lány meg nem vette észre vagy nem fogta fel, mert nagyon szereti...én még kapcsolatban vagyok vele, és probálom lebeszélni, hogy keresse még ot, mert így jobb mindenkinek, de nehéz ugy, hogy semmi konkrétat nem mondhatok neki...

én sem akartam belefolyni, csak láttam, hogy nagyon szenved. és biztos konnyebben tullenne rajta, ha elmondhatnám, amit tudok (uj barátno, stb), de nem tehetem, mert ez nem az én dolgom lenne. én csak utalni tudok, általánosságban beszélni a lánnyal, de valahogy nem akar érteni....

bocs, h ilyen hosszu voltam, és h nem segítettem, de muszáj volt hozzászolnom, mert ugy látom, nagyon hasonlo a probléma:(

2009. aug. 22. 23:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

szerintem viszont igenis tudnál segíteni.

Javasold a kislánynak, hogy kicsit függetlenedjen a programokban. Az általában imponál a fiúknak, és egy lanyhuló kapcsolatot is fel tud rázni. Mondhatnál is neki ötleteket, mozi, színház, film, tánc....stb. néhány helyre akár együtt is mehetnétek.

Ha a kapcsolatnak nincs jövője, legalább kimozdul a lány, új embereket ismer meg, saját magáról is többet tud majd. Ha görcsösen kapaszkodik a kapcsolatba, a fiad mégjobban menekül majd.

2009. aug. 23. 00:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a fiadnak kellene egy anyai-apai, hogy nem játszadozunk így másokkal, mások érzelmeivel.

Ha te "megoldod" valamilyen formában ezt a helyzetet, akkor sosem fogja megtanulni, hogy a nem működő kapcsolatot le kell zárni.

A barátnőnek csak annyit javasolhatsz, hogy ne alázza meg magát egy olyan kapcsolattal (álomképpel), ahol egyoldalúvá vált a szeretet.

2009. aug. 23. 07:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ezeken már túl vagyunk,az apai-anyait (szóban,beszélgetésekben) már megkapta, ütni meg gyerekkorában sem ütöttük meg soha. Huszonévesen meg már nehéz beleszólni a dolgaiba. A kislánynak én is azt javasoltam,járjon el rendezvényekre,strandra,stb. de az a baj,a fiamat ez sem érdekli. Egyébként meg egy áldott jó természetű fiú volt mindig,szeretik is a lányok,sok lánybarátja is van,de most nagyon megváltozott. Ingerült,oszt mindenkit. Ami nekem még furcsa,ha itt van a barátnője,folyamatosan sarkig nyitva az ajtaja, és tv-znek. Régen mindig zárva tartotta,tehát most szerintem kerüli az intim együttléteket is. Más nő tudomásom szerint nincs az életében,bulizni nem jár. A vizsgaidőszak végéig a tanulásra hivatkozott, (ez igaz,mert jól és sokat tanul itt az egyetemen is) ,de azóta sem változott semmi,mindig "programja van" ha a kislány találkozni szeretne vele((:
2009. aug. 23. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezek szerint már sok mindent megpróbáltál

Küldd el nyaralnia fiút, ha lehet egyedül vagy a barátaival, azalatt majd eldönti mit akar.

2009. aug. 24. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért nem akar szakítani a fiú, ha ennyire nem érdekli a lány?
2009. aug. 24. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!