Mit tanácsoljak a fiam barátnőjének?
valami hasonlo volt nálunk is, 2 év után szakított ocsém a barátnojével...o is huzta, másként is viselkedett, míg itthon nem mondta, de már sejtettuk, hogy baj van...a lány meg nem vette észre vagy nem fogta fel, mert nagyon szereti...én még kapcsolatban vagyok vele, és probálom lebeszélni, hogy keresse még ot, mert így jobb mindenkinek, de nehéz ugy, hogy semmi konkrétat nem mondhatok neki...
én sem akartam belefolyni, csak láttam, hogy nagyon szenved. és biztos konnyebben tullenne rajta, ha elmondhatnám, amit tudok (uj barátno, stb), de nem tehetem, mert ez nem az én dolgom lenne. én csak utalni tudok, általánosságban beszélni a lánnyal, de valahogy nem akar érteni....
bocs, h ilyen hosszu voltam, és h nem segítettem, de muszáj volt hozzászolnom, mert ugy látom, nagyon hasonlo a probléma:(
Szia,
szerintem viszont igenis tudnál segíteni.
Javasold a kislánynak, hogy kicsit függetlenedjen a programokban. Az általában imponál a fiúknak, és egy lanyhuló kapcsolatot is fel tud rázni. Mondhatnál is neki ötleteket, mozi, színház, film, tánc....stb. néhány helyre akár együtt is mehetnétek.
Ha a kapcsolatnak nincs jövője, legalább kimozdul a lány, új embereket ismer meg, saját magáról is többet tud majd. Ha görcsösen kapaszkodik a kapcsolatba, a fiad mégjobban menekül majd.
Pedig a fiadnak kellene egy anyai-apai, hogy nem játszadozunk így másokkal, mások érzelmeivel.
Ha te "megoldod" valamilyen formában ezt a helyzetet, akkor sosem fogja megtanulni, hogy a nem működő kapcsolatot le kell zárni.
A barátnőnek csak annyit javasolhatsz, hogy ne alázza meg magát egy olyan kapcsolattal (álomképpel), ahol egyoldalúvá vált a szeretet.
Ezek szerint már sok mindent megpróbáltál
Küldd el nyaralnia fiút, ha lehet egyedül vagy a barátaival, azalatt majd eldönti mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!