Öcsém nagyon megváltozott hátrányára, van még esély, hogy visszatérjen jobb önmagához?
18 éves fejjel nem vagyok egy nagy pszichológus féle, de azt tudom kivenni abból, amit leírtál, hogy szerintem az öcsédet korábban szapulhatták azért, amiért nem volt barátnője, és ez komoly hatással lehetett rá. Választhatott egy barátnőt, de csak olyan alapon, hogy ne cikizzék emiatt, és rosszul választott. Az, hogy a lány kidobta, és megint magára maradt, nagyon rossz idegállapotba sodorta, mert újra visszakerült abba az életformába, amiből korábban menekült. Ez elboríthatta a józan gondolkodását.
Én így látom, hogy ez a legvalószínűbb, de fogalmam sincs, mi lehet a pontos igazság.
Javaslatom, ha rátok nem hallgat, a gyerekkori barátokra még talán. Velük kéne kapcsolatba hozni az öcsédet, és rájuk reméljük, még hallgat.
a lánykát kéne kitúrni onnan, az előttem szóló is jó volt, a pszichoanalízissel. lehet tudtani kéne valahogy vele, hogy azon a csajon kívül is van más a világon, akik érdeklődnek felőle.
aztán vigyázz mert a kígyó csajok amikor érzik a kosarat elkezdik a lelki terrort (tudod , ha elhagysz öngyilkos leszek meg társai)
egyébként öcsémmel mi is rosszban voltunk, 1,5 évig nem is szóltunk egymáshoz. mind ketten nagyon makacsak vagyunk. de én tettem meg az első lépést. írtam neki egy levelet, hogy mennyire bánt , hogy így alakult, meg hiányzok a régi testvéri kapcsolatunk, meg hogy nyugodtan dobja ki a levelet , ha neki már nem számít ez a sok eltöltött idő. nálunk ez bevált , azóta is jó viszonyban vagyunk újra.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!