Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy ő az igazi?

Honnan tudhatom, hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés
A párom imádom, másfél éve vagyunk együtt. Úgy érzem egyre jobban szeretem. Viszont elég kicsapongó életű, nem hajlandó lemondani a saját kis hülyeségeiről. Pl haverozás, piálás, egyfolytában jönne menne. Mondjuk engem is visz mindig magával, már hogyha elmegyek vele. Bár amióta együtt vagyunk kicsit mérsékelte a dolgait, mégis nehezen viselem. Mindig "van valami", soha nincs nyugalom. Mindennap későn fekvés, sose pihenjük ki magunkat, olyan nincs hogy csak pihenünk együtt. kivéve nyaralás. Most nagyon a gyerektéma van előtérben, nagyon szeretné, és én is, de mégis tartok tőle. Már 30 fölött van, de megváltozhat a gyerekes viselkedése? És ha baba lesz? Mi lesz ha elmúlik a szerelem és már nem tudom egyáltalán elviselni?
2009. aug. 22. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Számomra kicsit furcsa, hogy azt írod imádod, aztán idezúdítod, hogy ez se jó, meg amaz se, amit csinál. Miért kéne lemondjon a "saját kis hülyeségeiről"? Nem tetszik, amit csinál? De hiszen azt írtad, hogy imádod! Akkor most mégsem? Meg kéne változzon a gyerekes viselkedése? Egyáltalán miért pont őneki kellene hozzád idomulnia?

Tényleg szereted, vagy csak aranyos, meg jó fej, és jó az ágyban?

Ha ilyen tudathasadásosan állsz hozzá, akkor biztos lehetsz benne, hogy számodra nem ő az "igazi".

2009. aug. 22. 03:37
 2/4 anonim ***** válasza:

kedves első válaszoló, nem az a kérdés, hogy most baj van-e a sráccal, mert a kérdező most tudja tolerálni. de egy kisbaba mellett nem lehet bulizni járni.

kérdezőnek: szerintem teszteld le a párod. szervezz be nektek közös gyerekvigyázást valamelyik rokon/ismerős porontyához, lehetőség szerint olyankor, amikor neki más programja van kilátásban.

2009. aug. 22. 06:13
 3/4 A kérdező kommentje:
hát kicsit bonyolultabb a dolog. én már elég sok mindenről lemondtam miatta. nagy bulis voltam én is, még csak 21 vagyok, de nagyon jó háziasszony lettem, főzni is megtanultam, mosok takaritok rá. szóval tettem a kedvéért. és a babát is bevállalnám ennyi idősen: már egyszer össze is jött, csak sajnos elvetéltem 2 hete. félek hogy ez a sors fintora. nagyon jó időket töltünk el együtt, csak még nagyon számit neki a haverozás. én nem járok már sehova, azt nem igazán szereti ha én megyek el, inkább csak vele menjek. mozgalmas a munkája is, de pluszba még mindig szervez valamit. félek, ha baba lesz, alig lesz velünk itthon.. pedig babával nem nagyon fogok tudni mozogni. változhat még ennyi idősen?
2009. aug. 22. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért kéne változnia? Ha nem tetszik a hozzáállása a dolgokhoz, hagyd ott! Te pedig miért mondtál le dolgokról? Mazochista vagy? Jólesik erőszakot tenni magadon? Eléggé gáz, hogy 21 éves létedre ilyen defektesen gondolkodsz. Ideje lenne felnőnöd (agyilag is), ha már gyereket akarsz nevelni, mert az felelősség. De a te dolgod, mondjál csak le minél több dologról, és mire eléred a 30-at, egy megkeseredett ember lesz belőled. Jó étvágyat hozzá!
2009. aug. 23. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!