Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a szülinapjára?

Mit vegyek a szülinapjára?

Figyelt kérdés
Szerdán lesz apukám születésnapja, de nem tudom, hogy mit vegyek neki.Nincs sok pénzem, 1000-2000ft közötti ajándékot tudnék venni.Amúgy asztalos, ha ez segítene vmiben és 42 éves lesz.
2009. aug. 21. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy üveg bor mindig tarol :) Emellett a tipikus ajándékok: tusfürdős szett (bár ezeket nem illik ajándékba adni, mert utalhat arra, hogy úgy véled nem tisztálkodik eléggé- de ez gondolom családon belül nem téma). Ha cigarettázik akkor egyedi gyújtót, vagy épp hamutárcát, esetleg egy ízesített bőrszivart. Az inget meg hasonlókat hagyd meg anyudnak, ő biztos olyasmit vesz.
2009. aug. 21. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem itt találsz néhány jó ötletet :)

2009. aug. 21. 12:48
 3/7 A kérdező kommentje:

bort nem szeretnék adni neki, mert azt csomószor kap meg minden..tusfürdő készlet meg hát hadd en mondjam hány polc nyüzsög tőlexDcigizni sem cigizikXD

de azért köszi a fáradtságot, h írtatok:)

2009. aug. 21. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első vagyok :)

Nos, ha ezek nem váltak be, akkor gondolkozhatsz nyakkendőben (bár lehet abból is sokat kap), de abból szerintem sosem elég. Vehetsz egy szép nyakkendőtűt ha még nincs :)

Vannak a tipikus ajándéküzletekben 'A legjobb apának feliratos' csuprok, vagy egyéb csecsebecsék. Ha még valami eszembe jut, írok :)

2009. aug. 21. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:

A nyakkendőben én is gondolkodtam, de apa nem egy nyakkendős típus.sajnosXD

de a csupor az jó 5let:D

köszi:)

2009. aug. 21. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
vannak ezek a kis táblák, amiket dierkt ajándékba szoktak venni. pl." a világ lejobb tesójának" szerintem vegyál neki egy ilyen apukásat, meg csokit mellé ha szereti :D ha már a bort nem :D vagy focimecsre 2 jegyet és menny el vele :D
2009. aug. 21. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem olyan régen apu szülinapjára akartam adni vmi személyeset. Kitaláltam, hogy csinálok neki egy fényképalbumot. Benne voltak tesómmal a gyerekkori képeink, az ő esküvőjük fényképei, időrendi sorrendben. Egy helyet kihagytam a végén, oda az esküvői fotónk kerül, ami két hét múlva lesz. Hát nem egy érzelmes ember, de sírva fakadt. És nem került sokba, csak az albumot vettem meg.
2009. aug. 25. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!