Mit vegyek apukám 54. születésnapjára?
Dehogyisnem. Attól a cipőtől javul a tartása, gyakorlatilag "egészségesen" jár, elosztja a terhet a gerinc, és az egész test területén, ezáltal nem terheli annyira a térdet, így az sem fog annyira fájni.
Bocsi az OFF-ért.
Nade az ajándék... Nem tudom mennyit szánsz rá, és mit szeret, mennyire modern, ilyesmi.
Az én apukám még csak 44 éves... :) De mindig valami olyasmit kap, amit szeret, vagy hasznos. Idén speckó horgászcuccot kapott, meg csináltam neki egy hal tortát. :)
De vehetsz neki ruhát, vagy ajándékutalványt, valami jófajta arcszeszt, egyszer én is vettem apukámnak egy tuti jó borotválkozókészletet...
De van egy csomó minden, amivel lehet kedveskedni, és mi is ilyeneket alkalmazunk...
2 személyes vacsora utalvány (sok helyen kedvesek, és megcsinálják)
Páros színházjegy, koncertjegy
Strandbelépő
Masszázsutalvány
Fényképalbum az eddigi élete fontosabb pillanatairól (nagypapámat leptük meg ilyesmivel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!