Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van az életnek ha...

Mi értelme van az életnek ha nem élvezem? Az öngyilkosság miben segít?

Figyelt kérdés
Eddigi életem során semmi nem volt ami mosolyt csalt volna az életembe... Vagy rosszul éreztem magam, vagy sehogy. Szüleim csak a bátyámat szeretik. Világ életemben azon voltam, hogy megmutassam én jobb is tudok lenni, de engem mindig csak elnyomtak mondván "Úgysem leszek képes rá". És már kezdem elhinni... Azt mondják, hogy egy semmirekellő b.rom vagyok... Nem értik miért akartam egyáltalán tovább tanulni, hisz én hülye vagyok hozzá... Csak meg akartam mutatni, hogy én is képes vagyok valamire... Eddig bírtam de már nem bírom, már nem akarom tovább bírni... De nincs hova mennem... Szerettem volna pszichológushoz járni, de nem adnak rá pénzt... Mi értelme van élni, ha az ember nem élvezi?? Akkor nem könnyebb csak lebegni a semmiben??
2012. dec. 9. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14 évesen nem gond, ha így érzel. A szüleid taplók, ezen nem tudsz változtatni. Ki kell állnod magadért. A bátyád ne érdekeljen. Akárhányszor beszólnak visszaszólsz nekik egy hatszor durvábbat. Ha megérzik, hogy veled nem szórakozhatnak abbahagyják és tekintélyed lesz. Szokj le arról, hogy engedélyt kérsz bármire is. A pénz se érdekeljen ennyi idősen, a kannás borra valót össze is tudod tarhálni az utcán, ennyi idősen még nem ciki lejmolni. A tanulást magad miatt ne hanyagold. Szerezz jó barátokat és kezdj el bulizni. Egy lány is rád férne. Legyél kemény. Boldog leszel, de neked kell megküzdened a boldogságodért.
2012. dec. 9. 21:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Kb egy hete jelentette ki rólam egy ismerősöm, hogy életképtelen vagyok. Mindezt miután megismerte a hugomat, aki jelenleg főiskolát végez, egy másik viszonylag nagy városban. Amúgy hugom szebb is, nálam mindenesetre 5x szebb. Ezt is le tudtam olvasni az illető szeméből. Hogy szépnek is találja. És hogy tetszik is neki, na ezért meg behúztam volna neki ha nem lenne az, aki, mert ahogy ott méregette..nekem visszataszító volt. Amit még talán jó tudni, hogy gyerekkorunkban én voltam az, akihez a hugomat mérték, most tudom, hogy mit érezhetett. Nagy lelki nyomás, amikor mindig máshoz van hasonlítva az ember. Szóval, miután tudom magamról, hogy különösebben szép sem vagyok, és még életképtelen is mások szerint, nekem is kicsit megingott az életkedvem. Főleg mert némely életkörülmény nem tőlünk függ, és nem tudunk rajta változtatni sem. Hiába kapálózik az ember. Az illetőt, aki életképtelennek nevezett, heti 6x alkalommal látom. Tudom, hogy most annak tart, de nem érdekel. Épp azért is kitartok, és igyekszem megtenni a tőlem telhetőt. És várni a jobb körülményeket, lehetőségeket. Egyszer fenn, egyszer lenn..
2012. dec. 9. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyszer felnősz és akkor majd megmutatod, jobb vagy az összesnél!

És akkor meglesz!

vissza se nézel!

ők meg csak nézni fognak..

Az életed fontosabb mindennél!

Ne dobd el! Mindened megvan ami kell a sikeredhez!

hát Kűzdj érte!

Lesznek szar pillanatok!

De a végén te nyersz!

2013. jan. 10. 20:13
 14/16 acelsziv ***** válasza:
Inkább beszélj a tanáraiddal és mondd el, hogy ez van. A pszihomókus legfeljebb felír valami drogot amitől totál behülyülsz. Nem tudsz elköltözni valahová? Nagyszülő, rokon?
2013. ápr. 18. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Gyerekkori depresszió! El kell menni pszichiáterhez. Elég ha van kivel megosztanod a bánatod. Megkönnyebbülsz és elmúlik. Fiatal vagy még! A szüleid meg idióták! Ne hogy öngyilkos legyél!!!
2013. jún. 4. 17:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett?
júl. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!