Félek a volt barátomtól, valamit terveznek ellenem? Találkoznátok vele a helyemben?
Szerintem három járható lehetőség van:
Elmész vagy 2 barátnőddel(3 lány már le tud verni egy pasit,ha gáz van - "a sok lúd disznót győz" alapon)
Elmész,de csak nyilvános helyen találkozol vele - helyi Fő téren(vagy annak megfelelő téren, faluban a kultúrházban, polgármesteri hivatalban, boltban,akárhol, ahol vannak emberek), vagy egyéb nyilvános helyen
vagy NEM találkozol vele...és NEM mész el...
voltam ilyen szituba, elmentem.
messziről követett a kétajtósszekrény tesóm meg a hasonló testalkatú haverja ha valami gáz lenne.
és előzetesen megmondtam neki hogy ő jöjjön egyedül 8a két srácról meg nem szóltam hogy vigyáznak).
nem lett semmi. találkozott velem, elsírta nekem hogy neki van a legrosszabb sora a világon ("szegény" kis drogoskám, akinek futja naponta egy csomó fűre annak nem lehet olyan rossz).
és az volt az a "nagy baj", hogy ő öngyilkos akar lenni, meg már megpróbálta csak a gonosz emberek akik rátaláltak ezt meghiúsították.
hár nem tudom, biztos várta hogy a régi szép időre való tekintettel eljátszom a Tatjana-t az Anyegin-ből és majd örök szerelmet vallok neki meg próbálom lebeszélni...
hát nem tettem, végighallgattam, azt mondtam tegye amit jónak lát, egy kicsit mondtam magamról pár uncsi, semleges dolgot és hazamentem.
utána nem írtam vissza az üzenetére, egyszerűen olyan szinten nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!