Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek a volt barátomtól,...

Félek a volt barátomtól, valamit terveznek ellenem? Találkoznátok vele a helyemben?

Figyelt kérdés
3 éve jártam egy sráccal, de csak amolyan tinikapcsolat volt, fél évig tartott, aztán elváltak útjaink, de ő teljesen bekattant utána és hívogatott, meg idejárt a házunkhoz, hogy menjek ki, úgy viselkedett, mint aki megőrült. Volt egy barátja, akivel viszont mai napig jóban vagyok, mint haver, de egy ideje megromlott a kapcsolatunk, mert elkezdett füvezni, meg inni és furán viselkedett. Most megtudtam nemrég, hogy megint összejárnak és legjobb barátok lettek. A haverjától, akivel jóban vagyok kaptam egy olyan sms-t, hogy találkoznunk kell, mert valami baj történt. De nem árulja el, hogy micsoda és csak azt erőlteti, hogy találkozzunk személyesen. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de fogalmam sincs, hogy mit akar és így, hogy a volt barátommal haverkodik, aki teljesen őrült, nem merek vele találkozni, mert van bennem egy rossz érzés, ami lehet hogy nem jelent semmit, de nagyon rossz előérzet, nem értem, miért barátkozik vele, mikor tényleg az a sráccal agyilag van valami gáz. Szerintetek mi ez az érzés, hülyeség és találkozzam vele vagy legyek óvatos? Elnézést, hogy ide tettem fel, de sürgős, értelmes tanács kéne.
2012. dec. 6. 14:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyedül semmiképp sem találkozom vele, pont a rossz érzésem miatt.. max mondom úgy, hogy ő eljön hozzánk, de eleve fogalmam sincs, mi a baja és miért velem akar erről dumálni. Kicsit fura nekem, miután 2 hónapja nem keres és hirtelen megtudom, hogy jóban lett a volt barátommal, már akkor is majdnem lehidaltam, mikor a tesóm mondta, hogy együtt látta őket, de most meg aztán végképp bűzlik ez az egész.
2012. dec. 6. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne találkozz vele semmiképp és ne is reagálj.Ha baj van, talál más segítséget rajtad kívül is, ha akar.Legyél óvatos!
2012. dec. 6. 14:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem három járható lehetőség van:

Elmész vagy 2 barátnőddel(3 lány már le tud verni egy pasit,ha gáz van - "a sok lúd disznót győz" alapon)

Elmész,de csak nyilvános helyen találkozol vele - helyi Fő téren(vagy annak megfelelő téren, faluban a kultúrházban, polgármesteri hivatalban, boltban,akárhol, ahol vannak emberek), vagy egyéb nyilvános helyen

vagy NEM találkozol vele...és NEM mész el...

2012. dec. 6. 14:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
ne menj,ha a baratod most mar drogozik es iszik megvaltozhatott a szemelyisege,ne bizz benne,de ha elmesz,ne egyedul,legyetek egy paran,ezt persze ne kosd az orrara,akkor megint csak talalgatna hogy egyedul menj
2012. dec. 6. 14:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az mitől a barátod,akitől így kell tartani?Én úgy megszakítanám vele a kapcsolatot,mint a huzat.Drogos és piás emberekben nem szabad megbízni.
2012. dec. 6. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A baráti kíséretről az a véleményem, hogy kamu dumát előttük is be tud adni, ha rosszat akar neked, akkor úgyis arra fog kimenni a játék, hogy előbb-utóbb kettesben maradjon veled.A barátaid sem fognak tudni állandóan kísérgetni.És kezdődik majd a huzavona.Úgyhogy legjobb sehogyan sem menni.Itt álljon meg a menet és kész.
2012. dec. 6. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha valaki lépni akar feléd, az elől elbujdokolhatsz, de felesleges szerintem. Felnőtt ember az tud a másik emberrel szemben állni.
2012. dec. 6. 18:19
 18/18 anonim ***** válasza:
83%

voltam ilyen szituba, elmentem.

messziről követett a kétajtósszekrény tesóm meg a hasonló testalkatú haverja ha valami gáz lenne.

és előzetesen megmondtam neki hogy ő jöjjön egyedül 8a két srácról meg nem szóltam hogy vigyáznak).

nem lett semmi. találkozott velem, elsírta nekem hogy neki van a legrosszabb sora a világon ("szegény" kis drogoskám, akinek futja naponta egy csomó fűre annak nem lehet olyan rossz).

és az volt az a "nagy baj", hogy ő öngyilkos akar lenni, meg már megpróbálta csak a gonosz emberek akik rátaláltak ezt meghiúsították.

hár nem tudom, biztos várta hogy a régi szép időre való tekintettel eljátszom a Tatjana-t az Anyegin-ből és majd örök szerelmet vallok neki meg próbálom lebeszélni...

hát nem tettem, végighallgattam, azt mondtam tegye amit jónak lát, egy kicsit mondtam magamról pár uncsi, semleges dolgot és hazamentem.

utána nem írtam vissza az üzenetére, egyszerűen olyan szinten nem érdekel.

2012. dec. 6. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!