Szerintetek ez lopás?
Figyelt kérdés
A volt párom régebben adott nekem egy telefont, amibe beleraktam a saját memóriakártyámat. Amikor visszakértem, akkor hepciázott, hogy mit izélek egy 2000ft-os kártyán. A kártya kb 4000ft volt. Kivettem a telefonból és elhoztam. Ma eladta a telefont és mikor kiakarta venni a kártyát, észrevette, hogy nincs benne. Rögtön felhívott és cirkuszolt, hogy én őt megloptam és soha többet nem maradhatok egyedül a lakásában, nehogy kutakodjak. Sosem kutakodtam, sosem loptam meg! Szerintetek, ez normális helyzet?2012. dec. 4. 22:22
1/9 anonim válasza:
Cseppet sem tűnik normálisnak a helyzet, úgy viselkedtek kb mint az óvódások.
2/9 anonim válasza:
Miért maradnál egyedül a volt párod lakásán?
Amúgy nem lopás.
3/9 anonim válasza:
ez nem lopás. a saját kártyásat vetted vissza. és még ő cirkuszolt. tiszta idióta azt ajánlom pofozd meg
és jogosan vetted el. ami a tiéd az a tiéd és nem az övé
4/9 Quorra válasza:
Te is tudod, hogy nem lopás. Akkor mi a kérdés?
Amúgy meg örülj, hogy megszabadultál egy idegbeteg baromtól.
6/9 A kérdező kommentje:
Azért maradnék a lakásban, mert van egy közös gyerekünk és szoktam hozzá menni.
2012. dec. 4. 22:39
7/9 anonim válasza:
Te vagy a pasi? Ha igen, akkor egyértelmű a helyzet. Nem a kártyád kell neki, hanem a te szerelmed, törődésed kellett volna a megfelelő időben.
8/9 anonim válasza:
Nem lopás, mivel a tiéd a kártya, mindig is az volt.
A helyedben azt mondanám, hogy ne izéljen egy 2000Ft-os kártyán.
De ha nagyon cirkuszol, akkor visszadobnám neki, hogy nesze, legyen vele boldog. Tudod, okos enged...
9/9 anonim válasza:
Nem lopás, azonban tényleg úgy viselkedtek, mint az óvodások, igaza van az elsőnek. Főként úgy,hogy közös gyereketek is van. Tök mindegy, hogy 2 avagy 4 ezer ft. volt a kártya én nem kértem volna vissza, ilyet nem tennék.... Ezért tart itt a világ, ahol tart. Egyébként azt hittem kamaszok vagytok, meglepődtem, hogy közös gyereketek is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!