Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Temetésre milyen dalokat...

Temetésre milyen dalokat szoktak összeválogatni, amit a ravatalozóban le lehet játszani? SOS kellene segítség

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy ki az. Ha pl. egy 25 éves fiú, akkor elég furcsa, hogy beindul a kell ott fenn egy ország, és témázik a nagymama ősz hajáról stb.
2012. dec. 3. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:

de nem volt konkretizálva... nagyapám temetésén pl republic Kék és narancssárga c-ű dala szólt, sosem gondoltam erre a számra úgy h a halálról szól, de azóta mindig ha meghallom ezek ugranak be.

Anyám temetésén Piramis: Őszintén akarok élni c-ű száma fog szólni, ez sem erre íródott, de a kedvenc dala, örülne ha "hallaná", kérte is h így legyen.

Ravatalozóban simán szólhat az elhunyt kedvenc zenéje, nyilván nem a zúzós rockra gondoltam, de nem kell feltétlenül dalszövegében az elmúlásról szólnia. Szerintem.

2012. dec. 3. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:

én biztos h nem akarnám h ilyen tucatdalok szóljanak az én temetésemen. egyet már mondtam a páromnak h mit szeretnék mindenképpen

http://www.youtube.com/watch?v=A7ry4cx6HfY

az illető kedvenc dalai szóljanak, nem kötelező a máté pétert nyomatni

2012. dec. 3. 17:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Végül összevágtam pár komoly zenei számot. Bach főleg. NAgyim halt meg, így nem akartam pop zenét annyira, de van benne már mai nóta is. Köszönöm még egyszer aki írt.
2012. dec. 6. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem!
2012. dec. 8. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!