Milyen becenevei lehetnek a Linának?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretem a nevemet, és jó lenne, ha lenne egy normális, aranyos becenevem...
Esetleg a Nusira gondoltam, de legjobb barátnőm nővérét is Nusinak becézik, és nem akarom, hogy mérges legyen, hogy koppintom :/
Szerintetek hogy lehet még becézni?
2012. nov. 29. 14:32
11/18 anonim válasza:
A Lina a Karolina és az Ilona beceneve. Akkor is, ha mostanában lehet becenevet is anyakönyvezni önálló névként.
14/18 anonim válasza:
Linuska - ez szerintem olyan édes!
A Nusi azért nem tetszik, mert egy idősebb nénire asszociál, egyik munkatársam volt, csak már nyugdíjas.
15/18 anonim válasza:
Linett, Linetta
olyan olaszos :)
16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a NORMÁLIS válaszokat :)
2012. nov. 30. 17:38
17/18 anonim válasza:
Linci, Linuska, Nusi, Lindsay(Lindzi, mint a Lohan, meg a Pagano-- Pagano a Scooby Dooban volt)
18/18 anonim válasza:
*Lincsi, Lencsi,Linácska, Lincsesz:), Linc, Linu baba, Luna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!