Van aki 20as éveiben hasonlót élt meg?
hajszolom a boldogságot, és kétségbeesetten keresem a szebb jövőt, úgy érzem megfulladok vagy elsüllyedek nem is tudom. Az életem röviden ennyi:
Franciaországba jöttem egyetemre, elsős vagyok, 20 éves. Van egy barátom itt, van munkám, albérletem. Látszólag tökéletes az életem. De én magam egy senkinek érzem, képtelen vagyok rászánni magam, h tanuljak, csak tengetem a napjaim, van pár barátom, de nem vagyok sokat velük sem, az egyetemen nem tudtam ismerkedni, nem szeretek bejárni se, semmi jövőképem, az egyetlen kis igazi boldogságom a pasim, akit ezzel kvázi megfojtok, mert tőle várom a boldogságot és nem hagyom létezni...szégyellem magam ez miatt. H szedjem össze magam, induljak és érezzem magam igazi felnőttnek? Bármi tippnek és kritikának is örülök, úgy érzem egy senki vagyok...:(
Vannak ilyen hullámvölgyek az ember életében, amin összeszorított fogakkal túl kell lépni. Először csak egy pici lépéssel és ha meg van az első kicsi sikerélmény, akkor nagyobbal.
Ezért is fontos, hogy ne a környezetünktől, a barátainktól, párunktól várjuk a megváltozást, hanem önállóan legyünk egészek.
Szerintem csinálj számvetést az eddigi életeddel. Mi az, amit igazán szeretnél csinálni és mi az, amitől kiver a hideg. Jó lenne valami olyanba is belefognod, amit szívből élvezel és lendületet ad azokhoz, amit nem annyira, szóval a muszáj dolgokhoz.
Amit tanulsz, azt szívből választottad, vagy mert azt gondoltad, hasznos lesz a jövőben? Ha nem szereted amit tanulsz, és nem érdekel, akkor nehéz ügy, de próbáld meg rávenni magad hogy igenis ülj le és tanulj, attól sikerélményeid lesznek és többnek érzed magad. A pasidat ne fojtsd meg, járj vele társaságba (az övébe akár), ott ismerkedj, hiszen a barátai biztos nem rossz fejek.
Utazz, Franciaországban egynapos kirándulásokhoz is van bőven célpont, gyönyörű hely, ott is lehet ismerkedni főleg ha egyedül utazol, jómagam is utazgattam egyedül (Ázsiában) és csomó érdekes emberrel elegyedtem beszélgetésbe, azóta sem felejtettem el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!