Milyen büntetést adnátok a 15 éves lányotoknak, ha meglátnátok egy kocsmából kimenet?
Ha megkérdezte volna, akkor elengedted volna? Lehet, hogy azért nem szólt. Ha elengednéd, akkor beszéld meg vele, hogy megbízhat benned, csak szóljon, hogy kivel, hova, meddig megy el. Valami kisebb büntetést adj neki.
Én is csináltam ennyi idősen a barátnőimmel ilyeneket, mert a szüleim nem engedtek volna el, de most már tudom, hogy nagyon nagy felelőtlenség volt.
Nem büntetném meg, hanem beszélgetnék vele. Nem az a cél, hogy féljen ha hülyeséget csinált, hanem megelőzni a hülyeséget.
Azt mondod okos, megbízható ne csinálj ebből tragédiát csak nagyon nagyon oda kell figyelni, az én kislányom sem kocsmázhat 15 évesen, belegondolni is rossz.
26-os, te tudsz olvasni? bement, kijött, nem ivott semmit. és ha bement volna, és iszik egy üdítőt? borzalmas. én is jártam kocsmába elég hosszú ideig, ok, 20 évesen, de előtte meg voltam párszor diszkóban, asszem 16 éves koromban először. nem csináltam semmi rosszat, nem ittam, nem dohányoztam, nem feküdtem össze vadidegenekkel, szórakoztam az osztálytársaimmal, később a kocsmában meg a barátaimmal. és miből veszed, hogy az a kocsma egy talponálló? nem csinált semmit a leányzó végül is, max. annyi a "bűne", hogy nem szólt róla, hogy hova megy. de lehet, hogy nem is tervezte.
de egyébként tegye fel a kezét az, aki kamaszkorában mindig, mindenről beszámolt a szüleinek. én pl. a mostohaapámat nem avattam be kb. semmibe, mert az ő reakciója az volt mindenre, hogy azt én nem csinálhatom, mert csak. anyukámat megkérdeztem, ő elengedett valahova, a mostohaapám meg csak azért nem, hogy megmutassa, hogy ő a főnök. holott én is rendes voltam, nem csináltam soha, semmi rosszat.
Teljesen mindegy, hogy ivott, vagy nem. 15 éves kislányról van szó!!! Este 11-kor nem egy kocsmában van a helye, aztán meg ki tudja hova mentek volna, mi történik vele az éjszakában!
Az apját vágják meg, ha baja lesz a gyereknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!