Nők, ti el tudnátok képzelni hosszú távú kapcsolatot, házasságot olyan férfival akinek 2 gyereke van 2 nőtől?
Számoljunk egy kicsit...
28 éves..2 gyerek
első öt éves, másik 2. kivonjuk a 9 hónapot...
Két évesnél kivonjuk, amióta együtt jártok..
Tehát nem igen hűséges típus..28 évesen nem gondolom, hogy simán tud gondoskodni 2 gyerekről, karriert épiteni, új családot tervezni.miből?
Felelőtlen is, mert 28 évesen 2 gyerek 2 nőtől..(védekezés) Sok reményt ne fűzz a kapcsolathoz.Te mindíg a sokadik leszel. Ahogy a férfi eddig bizonyitotta, vele kár, és nem lehet hosszú távra tervezni.
Most hagyd a fenébe ezt a kapcsolatot..
Addig amíg nem Te leszel a 3.nő, harmadik gyerekkel.
80%
de a te apukád gyerekei között nem is két év volt a korkülönbség és nem mindössze 3 volt a kisebb, amikor már az anyukáddal járt apukád... az ördög mindig a részletekben rejlik
kérdező, szerintem kicsit naiv vagy (pl azt írod, h erre az aspektusra nem is gondoltál a kérdés feltevésekor). a pasival nem éltek együtt, tehát azt csinál, amit akar és a múltjából ítélve szerintem nem egy jellembajnok. nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de én személy szerint elgondolkodnék azon, h amikor a gyerekeire hivatkozva nem találkozunk, vajon tényleg velük van-e vagy csak több vasat tart a tűzben, ami a nőket illeti. a két kis poronty pedig kitűnő alibi :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!