Mennyi az esély rá hogy megvár? ÉS nem talál mást? Más világba ment élni.
Mondjuk így, hogy leírtad, megvan nagyjából mindened anyagilag, tényleg furcsa, hogy képes volt itt hagyni. Neki tényleg fontosabb a pénz+karrier, mint te.
Amúgy meg sajnálom, hogy ezt mondom, de egy ennyire karrierista nőnek nem épp egy gyerekes apuka az álma, akinek a gyerek miatt azért gondolom vmennyire meg van kötve a keze. Neki egy jól menő üzletember kell szerintem, Amerikában meg hipp-hopp találni fog egyet.
Hidd el, jobban jársz, ha vhogy lezárod a dolgot vele.
Bocs, de én is kimentem volna. Akármennyire szeretek akárkit, azért egy nagyon jó fizetés, ami megalapozza a jövőmet, ráadásul csak egy évet kell kint maradni..
Nálam ez felülírna mindent.
Hülye is, aki kihagyja ezt egy kapcsolatért.
Egy év az semmi. Szerintem ő nem pasizni ment ki, hanem pénzt keresni, tapasztalni. Ettől nem kell félned.
Hiába van neked meg mindened, ha neki nincs! és ez önzőség lenne tőled, ha nem engednéd el őt -persze nem örökre-, de neki ez fontos. Ha visszajön majd úgyis kiderül, hogy akarjátok-e folytatni...
Neked miért fontos a családalapítás? Már írtad, hogy van egy gyereked!
Amúgy meg lehet neki is fontos lesz, de ez az amerikai út nagyon fontos lehet neki, és én megértem.
A nők általában nem csalnak, ha talál mást, úgyis megmondja.
nem biztos, hogy talál mást, főleg nem külföldön. Gondolom ő sem akar örökre kint ragadni, itt van a családja.
"Nekem ott nem stimmel a dolog, hogy képes volt kimenni nélküled... nem tűnik kölcsönösnek a dolog a részéről :(
Fájdalmas kijelenteni, de nem szeret. Ha szeretne, nem ment volna ki."
Ez de hülyeség!
Volt egy jó lehetősége és élt vele.
Az nem lett volna önzés, ha a párja itt tartja?
Kibír ennyit egy kapcsolat.
Mi van azzal, aki évekig egyedülálló.
Ők se mennek bele sokan futó kalandokba.
Sok ilyet ismerek, nőket is, aki évek óta nem szexelt senkivel, mégsem pusztult bele.
Miért lenne biztos, hogy félred.ug?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!