Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a gyerek rátok nyitott...

Ha a gyerek rátok nyitott utána beszélnétek róla?

Figyelt kérdés
13 éves a fiam, tegnap este lefekvés után mégis átjött, ránk nyitott miközben szeretkeztünk. (nem tudta hogy már otthon van az apja, egyébként szokott kopogni). Alapból én nem érzem annyira drasztikusnak a helyzetet. Nem olyan gyerek már, tudja hogyan működnek a dolgok. Viszont azt nem tudom hogy hozzam e fel én vagy a férjem a témát. Még 1-2 éve nem vacilláltam volna ezen, de mostanában elég szégyenlős, gondolom a kora miatt. Ti mit tennétek?

2012. nov. 14. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

En megkérdezném, hogy akar e a tegnapi dolgorol beszélni, vagy van e valamilyen kérdése? Ha azt mondja, hogy nem, nem gond, akkor minden rendben van, nem feszegetném a témát.

2 éves kislány anyukája

2012. nov. 14. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:

szerintem ez egyértelmű h nem akar a 13 éves gyerek a szülei szeretkezéséről beszélgetni..

poénkodd el, tényleg, mintha wc-n nyitott volna rátok, nem kell sokáig taglalni de valahogy megéri elsimítani

2012. nov. 14. 11:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek azokkal, akik humorral közelítenék meg a kérdést. Semmiképp ne hangozzon számonkérésnek. Elég egyetlen könnyed megjegyzés, amiből érzi, hogy részedről nincs gáz és túl van tárgyalva, de ha ő akar beszélni róla, akkor meghallgatod.
2012. nov. 14. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!