Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ő szereti a meleget, én nem....

Ő szereti a meleget, én nem. Mi lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
A feleségem nagyon fázós úgyhogy nálunk télen pokol van. Ilyenkor titokban kinyitom az ablakot de az előbb is felkelt és elkezdett kiabálni. 29 fokban lehetetlen aludni pedig már álmos vagyok. Hogyan lehetne ezt megoldani? Mert ez már nem normális szerintem.
2012. nov. 13. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a meleget, mondjuk nem a 29 fokot. A házban pláne nem.

Takarózzon egy vastag takaróval, meg pléddel. Én is így csinálom. Olcsóbb, mint a fűtés.

2012. nov. 14. 09:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Nálunk nyáron a 27 fok volt a legmelegebb, de nem bírtam aludni, minden bajom volt! Nappal is max a 22, amit elviselek. Hát, én is a külön szobára szavazok, azt befűtheti magának, ahogy akarja. Egy átlag ember nem hinném, hogy tudna aludni 29 fokban...

Már bocs az indiszkrét kérdésért, de hogy lehet ezt télen bírni anyagilag???

2012. nov. 14. 09:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Én már nyáron is utáltam az életemet,amikor este 30 fok volt a lakásban.A feleséged beteg.
2012. nov. 14. 10:02
 14/18 anonim ***** válasza:

:)

Éjszaka nálunk is hűvös van, 18, max. 20 fokban alszanak a csöppségeim is. Tegnap 23 fok volt, a gyerek csuromvizes volt, ablak nyitva vagy fél órát. Ha 20 fok felett van, derékig kitakarózva alszom egész éjjel.

Egyébként semmi másról nem szól, hanem hogy ki hogy szokta meg. A panelesek általában fázósabbak, akik családi házban laknak, azoknak kevesebb a "hőigényük".

2012. nov. 14. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálunk 22-24 fok van, de van amikor 24 fokban didergek, szedek magamra minden ruhát, meg csavarom magam a plédbe, mert majd megfagyok. Máskor meg 22-ben bugyiban mászkálok. Egyénenként és időszakonként is változik a hőérzet, meg a fűtéseteket sem ártana átnézni, állítgatni, nálunk is régebben az egyik szobában már el lehetett pusztulni, míg a másik hideg volt, a többiben meg normális hőmérséklet, bár nálunk pont a háló volt hideg sajnos. Vagy az egész házban 29 fok van?

Egyébként 2. nem értem miért gondolod, hogy a különszoba nem kompromisszum. Minden pár és minden ember más, így azonos problémára rengeteg jó megoldás születhet, akár olyan is, ami neked nem lenne jó, vagy eszedbe sem jutna, nekik tökéletes variáció. Lehet a különalvás is pont ilyen lenne nekik.

2012. nov. 14. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Anyósoméknél is hasonló a helyzet. Megy is a vita rendesen. :D

Anyósom mindig nyitna minden ablakot télen-nyáron, mert ő nem kap levegőt. Igaz ő túlsúlyos is és dohányzik erősen.

Szóval éjszaka is nyitná az erkélyajtót, pedig alapból nincs meleg a lakásban.

Apósom pedig nyitott ablaknál ilyenkor már fázik.

2012. nov. 14. 12:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Vidd el a feleséged orvoshoz, vizsgáltassa ki magát. Vagy természetgyógyászhoz, aki kideríti mi áll a fázósság okaként.
2012. nov. 14. 12:56
 18/18 anonim ***** válasza:

fogadjunk, hogy nyáron meg belövi 23 fokra a klímát :D:D:D

szerintem egyértelmű, ha meleg van, te nem tudsz magadnak hideget csinálni, de ha hidegebb van, ő tud magának meleget csinálni (pulcsi), plusz ha még hozzáveszem hogy ez mennyibe kerül... jesszus

2012. nov. 15. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!