Szerintetek a Lizák vezetéknévhez milyen fiú nevek illenek?
Figyelt kérdés
A párommal már elkezdtünk rajta gondolkozni de nem tudjuk eldönteni. Sokan egyből a Richárd nevet mondják, igaz jól hangzik de nekünk a Richárd nem tetszik. Mi a Mártonon és Leventén gondolkoztunk. Nektek mi jut eszetekbe?2012. nov. 13. 17:00
11/18 anonim válasza:
Nekem kapásból,az Árpád jutott hozzá eszembe,ez ugrott be egyből.De ha tovább gondolom,akkor az Áron is jó,valahogy bejön a hangzása,ha Á-s nevet rakunk utána.:)
Ezáltal az általatok preferált nevek közül,a Mártont mondanám,ott is az "á" miatt hangzik jól szerintem.De a második ötletem,az Áron is hasonlít ehhez.Tetszik?:)
13/18 Shah válasza:
Lizák Áron, Lizák Zoltán, és a Levente is tetszetős. :)
14/18 anonim válasza:
Én is ismerek testvérpárt Attilával és Sándorral :)
15/18 anonim válasza:
Ha lány lesz akkor legyen LIZA:)))))Amúgy Leonárdóra szavazok.
17/18 anonim válasza:
Zsombor, Dávid
a Levente szerintem is nagyon jól hangzana
18/18 L.Thomas válasza:
Esetleg Tamás ? engem is így hívnak :D
A lányomat meg Lizák Jázminnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!