Két gyermekes családapaként szerelmes vagyok a
feleségembe, aki jó anya, jó társ, figyelmes, odaadó.
Az egyik gyerek alig fél éves így sokat éjszakázunk,
dolgozunk. A testi kontakt viszont egy honapja nulla. Mi a
megoldás?
Figyelt kérdés
Szeretem a családomat, a feleségemet és nem csaltam meg soha. Mi ilyenkor a megoldás? Segítek, főzök, gyerekezek, kedves vagyok hozzá, de ha meg szeretném beszèlni, hogy ezzel valamit kezdenünk kellene több szempontból is, csak az a vége, hogy egy szemét pai vagyok, aki nem elég megértő. Mit csináljak? Mi a megoldás? Javasoltam párkapcsolati terapeutát. Nem érdekli. Lehet, hogy nekem kell valamit másképp csinálni? Semmilyen szexuális kontakt. Ezt lehet bírni és én gondolom rosszul, türelmetlen vagyok?
Az nem lehet, hogy egyszerűen annyira jó fej vagy, hogy már átmentél kutyába és nem tud rád férfiként tekinteni?
Ismerősi körben volt egy ilyen, a nőben komoly belső harcok is voltak, mert egyrészt hálás volt a sok segítségért, másrészt a férfi feladta a saját énjét és átcsúszott egy komornyik szerepbe.
Mennyire vagy döntési helyzetekben, milyen mértékben van még meg a saját személyiséged?
2012. nov. 10. 17:51
32/50 A kérdező kommentje:
Szeretnem mindenkinek megkoszonni a valaszat, bar az etel szex analogiat firtato kollega nem igazan ertette mirol van szo. Biztos voltam benne, hogy nem vagyunk egyedul ezzel es minden hozzaszolas igaz a sajat szemszogebol. Ugy nez ki mi pedig osszerakjuk belole a sajat megoldasunkat.
2012. nov. 11. 06:29
33/50 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet,csak nekünk nincs gyerekünk.Szimplán a munka teszi tönkre a hétköznapokát,én éjjel dolgozom,a párom összevissza. Ő a férfi, számtalanszor kell visszautasítanom,mert fáradt vagyok,mikor még kedvem lenne az összbújáshoz,ő nincs otthon.Illetve elgondolkodtató volt nekem egy korábbi válasz,ahol a válaszoló a férj komornyik szerepére utalt. Hasolóan a kérdezőhöz,az én párom is segít a házimunkában,ugyanakkor azt egy bevett rendszerként végzi,szinte napirend szerűen,más fontos teendőket meg nem vesz észre.Igen,lohaszthatja a vágyat egy látszólag mintaférj,aki valójában már egy kiskutya szerepét vette át.Ezt is át kell gondolni.Amúgy a további válaszokat én is érdeklődve olvasom,hátha a saját problémámra is megoldást találok.
2012. nov. 13. 00:08
34/50 anonim válasza:
szerintem meg féléves gyerek mellett,egy nőnek még nem biztos hogy visszaáll a szexre való igénye..engem pl.még egy év után sem érdekelt annyira mint előtte...
meg szerintem annyira be van állva az agya ilyenkor egy nőnek a gyerek gondozására,teljesen más mint majd ha 1 éves lesz...
2012. nov. 13. 01:32
35/50 Bence_ válasza:
Renden, hogy valaki fáradt. De ha szeretem akkor legalább egy bottal megpiszkálom.
Elkényelmesedett.
2012. nov. 13. 07:40
36/50 Mara Acoma válasza:
Mi is mindig fáradtak vagyunk. 3 gyerek,sok munka, nekem itt a háztartás is. De azért heti 2-3 összebújás megvan, még ha egy 3 perces menet a fürdőben vagy felébreszt éjjel és félálomban kamatyolunk kicsit :DD Ha hulla is vagyok, ami gyakori, akkor is van időm egy kis hancúrra.
2012. nov. 13. 07:44
37/50 anonim válasza:
Keserédes mosollyal, tapasztalatból mondom, hogy lesz ez még így se! :)
2012. nov. 13. 09:15
38/50 anonim válasza:
Hát én nő vagyok, bizony fáradt a munka, gyerek mellett, és ha ágyba kerülök arra a napi 6 órára, akkor arra koncentrálok, hogy azt elejétől a végéig végig tudjam aludni. Amikor reggel felkelek, akkor is már olyan fáradt vagyok, mint korábban egy átbulizott éjszaka után... És nem akarok szexelni. Fáj a hátam, fájdalmas maga a szex és a pokolba kívánom az egészet. Ennek ellenére belemegyek pont a férjem miatt, de az az igazság hogy per pillanat gyűlölöm a szexet.
2012. nov. 13. 10:39
39/50 anonim válasza:
Köszönöm hogy megvédtetek én írtam az evést.
Nem kreténségből írtam hanem a biológia órák jutottak eszembe mikor tanították az alapvető emberi szükségleteket. Ahol a szexuális élet is fel volt sorolva az evés ivás között. Ha a tanár hazudott akkor bocsánatot kérek.
De egyébként kedves 2 válaszoló nagy dicsőség hogy a pasid reiszol mikor van nője. Majd egyszer megvilágosodik.
2012. nov. 13. 11:06
40/50 anonim válasza:
Ja és amit a válaszom második részében írtam azt már senki nem olvasta el? Mindenki csak az evésre ugrott rá? Olvassátok el ,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!