Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki megfogadta...

Van itt olyan, aki megfogadta a tanácsot?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan kérdést tesznek fel nők a párkapcsolatukkal kapcsolatban, amire mindenki egyöntetűen azt válaszolja, hogy azonnal lépjen ki a kapcsolatból. Van aki megfogadta a tanácsokat és ez segített meghozni a döntést? Vagy csak elolvassák, és marad minden a régiben?

2012. nov. 9. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem sok kérdésemre érkezett válasz elgondolkodtatott.Nem mindig és nem minden tanácsot fogadtam meg,de némelyik segített más szemszögből nézni bizonyos dolgokat.

Egyébként pozitívuma ennek az oldalnak,hogy kiválóan ki lehet használni anonim gondolat,tapasztalatcserére,az intelligensebb felhasználók szélesíthetik a látókörüket mások gondolatai által.

2013. jún. 14. 11:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen én megfogadtam!

A kérdésemet nem írom most ki,mert utólag ciki a dolog.

Rengetegen lehurrogtak akkor!Mégis az ő tanácsukat fogadtam meg!Azóta abból a kapcsolatból kiléptem,és megtaláltam a párom aminek a gyümölcse egy gyönyörű 11 hónapos gyermek!

Szóval KÖSZI AZ AKKORI MINDENKINEK:)

2013. jún. 14. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!