Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire követitek nyomon a...

Mennyire követitek nyomon a kiskorú gyermeketek internetezését?

Figyelt kérdés

mikre keres rá, hova van regisztrálva stb..

az ilyen kisebb gyerekekre gondolok 14évesig..

2012. nov. 5. 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igen utolsó.. Mindenki megérdemli az esélyt, de az eséllyel élni kell!

Amit az élettől megtanultam így fiatalon, az az, hogy interneten ismerkedni tiniknek "nem kéne".. mert ilyen is van, és nemritkán!( mármint ezt erre a témára érttem :) )

2012. nov. 5. 22:42
 12/19 Bence_ ***** válasza:

Pont annyira mint az élet más területén.

Bencével az apja barátnője beszélt meg egy találkát. Akivel évekig együtt élt. Nem egy "idegennel" találkozott.

2012. nov. 5. 23:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Mellékesen Bence apja pontosan tudta,hogy Bence találkozni fog azzal a nővel. Sőt még Azt is megbeszélte egy barátjával,hogy hazaviszi a kisfiút. Máskor is kérte már meg.De ki gondolná,hogy azért hívja,hogy megölje? A nő azt nyilatkozta,hogy Bence odaszaladt a játszótérre ismerőseihez, és mire a nő odaért eltűnt. Prédikáltok ám, de utána nézni senki nem fog,mi?. www.tv2.hu a frizbiben nyilatkozott az apuka. Érdemes visszanézni.
2012. nov. 6. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

"illetlenség ebben kotorászni. 11-12 évesen már van MAGÁNÉLETÜK, ha meg ostoba a gyerek, akkor teljesen mindegy, hogy anyuka mit akar és mit nem."

Ugyan már, hol élsz? és hány éves vagy ? :)

kb 16 éves koráig követném, vagy legalább megbeszélném vele, mit nézeget a neten...ez nem vicc és nem játék.

Na és persze, tényleg nevelés függvénye az egész

2012. nov. 6. 17:15
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Ha valamit titkolni akar akkor rákeres, hogy hogy törölheti az előzményeket, készít egy kamu e-mail címet amiről nem tudtok, majd megnézi azokat az oldalakat amit lehet. Ennyire ne legyetek naivak.
2012. nov. 6. 19:26
 16/19 anonim ***** válasza:
8%

en nem vagyok naiv, lenne neki sajat felhasznaloi fiokja a gepemen, es a net lenne azon lekorlatozva vmi ultrabrutal jelszoval hogy csak azokat az oldalakat toltse be amit en elozoleg engedelyeztem. azert ennyire nem vagyok naiv hogy csak az elozmenyeket neznem, amugy meg hasznalhatja a netet nyugodtan D ezt 14 eves korig mindenkepp csinalnam, utana mar nem lennek ilyen szigoru valoszinuleg, de akkor se nezhetne azt amit akarna.

azt meg ugye tudod hogy amit letorolsz azert az nem torlodik le azonnal nyomtalanul. ennyire ne legyel naiv :)

2012. nov. 6. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem nincs gyerekem, saját gépem van semmi olyan nincs benne amit nem láthatnának, csak pár válasz volt elég naiv.ű

25N

2012. nov. 6. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Gépeljétek be a Google-be h Amanda Todd, mindjárt nem fogjátok helyeselni itt a kiskamaszok magán életét.

5-ös voltam.

2012. nov. 7. 07:18
 19/19 anonim ***** válasza:
13 éves lesz a lányom, és nyomon követem az internetezését. A napi netezése korlátozva van, fb--ra pedig azzal a megkötéssel regisztrálhatott, (miután nem érte még el a regisztráláshoz szükséges életkort)hogy belenézhetek. Szeretem tudni, hogy merre kódorog a virtuális világban. (A való világban is figyelemmel követem egyébként a napjait)
2012. nov. 22. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!