Ha egy férfi szerelmes vagy szereti a feleségét/párját akkor miért nem képes segíteni?
tisztázzunk már valamit. a saját háztartása fenntartásában nem "segít" a pasi, hanem az neki ugyanolyan feladata, mint neked. röhej, amikor a munkáknak kb. 20%-át végzi el a pasi, és erre mondják, hogy "segít", amikor ott valójában a nő segít bele a férfi részébe is.
(ez természetesen nem vonatkozik arra, amikor a nő háztartásbeli.)
Hát én gyakran 12 órát dolgoztam, otthon ilyenkor egy szalmaszálat sem tettem keresztbe.
Ha kiszámolod, hogy az utazásra elment kb 1 óra, 8 órát aludtam, fél, fél óra a tisztálkodásra, meg a kajálásra, beláthatod, hogy csak 2 órám maradt az egyebekre.
Ebbe bele kellett férnie annak a sörnek, egy kis "döngetésnek", könyvnek, zenének, vagy csak egyszerűen kicsit szuszogni a fotelban, mert azért a 12 óra kemény meló miatt mindíg dögfáradt voltam.
Ez mát két évtizede megy és ha visszamegy rövid időre 8 órára a meló, ( az sem piskóta) akkor is padlón vagyok, mert túl nagy a lemaradásom.
Hogyan is gondolod?
Ha leviszem a szemetet, az egy pont. Ha elmegyek dolgozni, az 5.
Szerintem meg a meló megér 100-at is, nem a lábam lógatom egész nap, a pénzünkért gályázok, Te csacsi!
Cseréljünk, kipróbálhatod.
Válás után majd kiderül, nem adják ingyen a munkabért.
Mosnod, főznöd, takarítanod akkor is kell majd, de még majd dolgozni is, ha ki akarod fizetni a számlákat, vagy ha kajálni akarsz.
Persze, akkor már csak saját magadra mosol, nem kell az én farmeromat 2 hetente egyszer a gépbe dobnod...
Egyébként én hétvégén mindíg nagybevásárlást csináltam, gyakran főztem is, mert príma dolog otthon is lenni, kicsit háziaskodni.
Feltéve, ha ilyenkor sem melóztam, mert az is előfordult...
Utolsónak - 12 óra kemény, de nekem is 9, amit munkával töltök + 1-1.5 óra a bejárás.
És utána következik a mos, süt, főz és rock and roll (súlyosbító tényező 3 kisgyerek, a velük való foglalkozás, tanulás, játék, tisztálkodás, etetés), pedig én is inkább söröznék, meg olvasgatnék. Ja, és e mellé leteszek 400 nettót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!