Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi szerelmes vagy...

Ha egy férfi szerelmes vagy szereti a feleségét/párját akkor miért nem képes segíteni?

Figyelt kérdés
ha szereted a másikat az is fontos neked,hogy ne ő viseljen minden terhet, akkor miért ül a legtöbb férfi sörrel a kezében a TV előtt míg a feleség a 2-3 gyerek mellett szaladgál ide-oda és épp felmos,mosogat és főz?
2012. nov. 4. 19:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

tisztázzunk már valamit. a saját háztartása fenntartásában nem "segít" a pasi, hanem az neki ugyanolyan feladata, mint neked. röhej, amikor a munkáknak kb. 20%-át végzi el a pasi, és erre mondják, hogy "segít", amikor ott valójában a nő segít bele a férfi részébe is.

(ez természetesen nem vonatkozik arra, amikor a nő háztartásbeli.)

2012. nov. 5. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:
37%

Hát én gyakran 12 órát dolgoztam, otthon ilyenkor egy szalmaszálat sem tettem keresztbe.

Ha kiszámolod, hogy az utazásra elment kb 1 óra, 8 órát aludtam, fél, fél óra a tisztálkodásra, meg a kajálásra, beláthatod, hogy csak 2 órám maradt az egyebekre.

Ebbe bele kellett férnie annak a sörnek, egy kis "döngetésnek", könyvnek, zenének, vagy csak egyszerűen kicsit szuszogni a fotelban, mert azért a 12 óra kemény meló miatt mindíg dögfáradt voltam.

Ez mát két évtizede megy és ha visszamegy rövid időre 8 órára a meló, ( az sem piskóta) akkor is padlón vagyok, mert túl nagy a lemaradásom.

Hogyan is gondolod?

Ha leviszem a szemetet, az egy pont. Ha elmegyek dolgozni, az 5.

Szerintem meg a meló megér 100-at is, nem a lábam lógatom egész nap, a pénzünkért gályázok, Te csacsi!

Cseréljünk, kipróbálhatod.

Válás után majd kiderül, nem adják ingyen a munkabért.

Mosnod, főznöd, takarítanod akkor is kell majd, de még majd dolgozni is, ha ki akarod fizetni a számlákat, vagy ha kajálni akarsz.

Persze, akkor már csak saját magadra mosol, nem kell az én farmeromat 2 hetente egyszer a gépbe dobnod...

Egyébként én hétvégén mindíg nagybevásárlást csináltam, gyakran főztem is, mert príma dolog otthon is lenni, kicsit háziaskodni.

Feltéve, ha ilyenkor sem melóztam, mert az is előfordult...

2012. nov. 11. 23:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak - 12 óra kemény, de nekem is 9, amit munkával töltök + 1-1.5 óra a bejárás.

És utána következik a mos, süt, főz és rock and roll (súlyosbító tényező 3 kisgyerek, a velük való foglalkozás, tanulás, játék, tisztálkodás, etetés), pedig én is inkább söröznék, meg olvasgatnék. Ja, és e mellé leteszek 400 nettót...

2017. aug. 11. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!