Mit gondolsz egy olyan házas, családos felnőtt férfiról aki a közösségi oldalán állandóan meztelen nőkről tesz fel képeket?
Figyelt kérdés
Napi 4-6 képet hiányos öltözetű, néha meztelen nőkről.2012. nov. 4. 01:54
11/19 Quorra válasza:
Azt, hogy egy beteg ember, akinek egy 200 kilós minitank asszonya van.
12/19 A kérdező kommentje:
Nem 200 kilós az asszonya, sőt szerintem túlságosan is sovány.És, hát igen..eljárt felette az idő.
Amúgy kommentelget is hozzá az "úriember" néha, szóval nem hinném, hogy véletlenül csinálja.
2012. nov. 4. 12:20
13/19 anonim válasza:
Ebben az esetben azt gondolnám róla, hogy bunkó. Gondolom ő meg azt képzeli saját magáról, hogy "mekkora fasza csávó vagyok!". Röhögnöm kell az ilyeneken. :)
14/19 anonim válasza:
Tipikus férfi, nem érdekli más, csak a f*sza. Nézze, csinálja, kommenteljen, de legalább ne nyilvánosság előtt (közösségi oldal), hanem valami fórumon, nem saját névvel...
Ennél gázabb, megalázóbb neten nincs is, amikor az összes ismerős látja, hogy "Kiss Zoltán" megoszt egy pucér nőt, kilóg a p*nája és oda írja alá, hogy "bevágnám neki a lécet..."
Sajnálom a feleségét...
15/19 anonim válasza:
azt, hogy krónikus kangörcsben szenved...vaaaagy valami problémái vannak az pontenciájával és valahogy kompenzálni/takargatni próbálja ezt a frusztráltságot...
16/19 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én gondolom így :). Úgy tűnik kivételesen az összes hozzászóló egyet ért. Hát tegnap írtam egy kis szöveget az oldalamra, de persze semmi konkrétumot nem írtam bele, csak hogy de jó, hogy nézegethetem a meztelen nőket legalább itt, mert amúgy úgy se nézegetném sehol.Azóta eltűntek a csajok, biztos leiratkozott rólam, "szegény pasi" biztos a lelkére vette :) :)
2012. nov. 4. 16:36
17/19 anonim válasza:
Én az ilyeneket mindig körberöhögöm.mekkora nyomorék már.
18/19 anonim válasza:
9-es. csak nem volt megelégedve veled, ha ő is lájkolt. :)
19/19 anonim válasza:
Kedves 18-as. Magyarázd el nekem az összefüggést légyszíves aközött, hogy ha egy pasi lájkol egy női képet, akkor BIZTOSAN nincs megelégedve élete párjával. Mert szerinted erről van szó, ha jól sejtem. Kíváncsi vagyok a magyarázatodra. Nem szúrkálni kell a másikat, hanem el is kéne magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!