Kinek mi a véleménye arról, ha egy Édesanya Édesapa meglátogatja gyermekét bejelentkezés nélkül, Igaz -e, hogy a szülönek be kell jeletkezni?
szerintem célszerű szólni /megbeszélni h jön/jövök
ciki ha akkor esik be valaki mikor nem vok otthon mert éppen arra járt ....
Anyukám kb. 20km-re lakik, róla tudom, hogy mikor van a városban, de akkor is előre megbeszéljük, hogy X nap munka után felugrik, otthon vagyunk-e.
Apukám sokat jár erre munka végett, Ő a város másik részén él, "Cicukám felugranák egy óra múlva, mert arra lesz dolgom." ennyit szokott mondani.
Mamáékhoz én szoktam menni, de rájuk csörgök, hogy otthon vannak-e. Pedig van kulcsom.
Anyunak és Apunak meg ide van kulcsa, de sosem jöttek váratlanul.
Egyszerűen tiszteletben tartjuk, hogy külön család is lettünk, nekik pedig más életritmusuk, és nem gázolunk bele. De szólás után mindent lehet. Pl. ha Apu már ideért, simán benéz a hűtőbe, megkérdezi miből ehetne egy kicsit. Terítek neki és megetetem. :) Ha melo után jön erre és megy tovább mondjuk megbeszélésre de hazamenni kerülő lenne simán lezuhanyozhat. Szóval mindent lehet, csak egyeztessünk.:)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!