Mi a véleményed anyám élettársásnak a megnyilvánulásáról?
Bocs, de anyád is szépen be tud választani, meg meg is érdemli...
Egyrészt mert képes összeállni egy ilyen lelketlen alakkal, másrészt mert ő nem tette helyre a megnyilvánulása után. Az én felfogásom szerint ez ugyanis anyád "dolga" lett volna, (megvédeni a gyerekét, az elveit, az "elhunyt szeretteit", a családi szokásaitokat), és nem a tiéd: a gyereké.
Annyit korrigálnék még, hogy ők nem élettársak, hisz nem társai a másiknak az életben, legfeljebb dugópartner.
Azt írtad, hogy a temetőben is voltatok, és utána a házikedvencek sírjánál, a kertben... Namármost ha nekem a papagájaim a kertünkben lennének, ahogy sajnos nincsenek, mert a 10-en laktam akkoriban, én lehet, hogy pl. havonta tennék rá valami kis cserepes növénykét...
A fószernek meg semmi köze hozzá.
Mivel a temetőben is voltatok.
....és aki ki se megy? A halottaink lelke úgysem a fejfán ülve várja a gyertyát és a virágot... bocs...
Egy kutya többet ér mint ő nekem úgy tűnik.
És ezt akár közölheted is vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!