Szülinapom van és semmi program? :/
Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de mindegy!
Készítsd valami egyszerű vacsit, mire a papád felébred, legyen neki meglepi, és még az is kiderülhet, hogy erről eszébe jut (!), hogy anyud rábízta, hogy ő is meglepjen téged valamivel! :))))
Mindenesetre szervezd úgy a vacsit, hogy kellemes legyen!
Mindegy, ha az csak egy sült krumpli virslivel, vagy egyéb apróság, legyen a papának meglepi!
Szia!
Először is Boldog Szülinapot! :)
Nekem most volt hétfőn de sajnos az én barátnőim sem értek rá találkozni. Itthon leszedtem egy filmet és megnéztem meg apukám hozott a cukrászdából süteményt.
Ha nincs kedved kimenni a hidegbe akkor nézz a neten filmet vagy sorozatot, ahogy már írták korábban is. Vagy süss egy egyszerű sütit. Tesód nincs? Vele csinálhatnátok közösen valamit.
Én pénteken találkozom a barátnőimmel akkor érnek rá, te is biztos meg tudod velük beszélni mikor érnek rá ünnepelni veled. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!