Próbálnék 1 hónapig úgy élni, hogy elmondhassam: Boldogan halok meg. Kényeztetném a családomat , férjemet, magamat ; kirándulnánk mindenfelé, beszélgetnénk, meglátogatnánk rég nem látott rokonainkat stb.
2009. aug. 11. 09:24
2/12 anonim válasza:
megtérnék Istenhez, megbánnám bűneimet, és keresztyén emberhez méltóan folytatnám a hátralévő életemet
2009. aug. 11. 09:27
3/12 anonim válasza:
Minden pénzemet elkölteném és pihennék.
Ez amúgy mit keres a családi kapcsolatok kategóriában?
2009. aug. 11. 09:27
4/12 anonim válasza:
Ugyanazt csinálnám amit eddig is. Nem nagyon izgatna a dolog. Csak örülnék neki és várnám mikor lesz már végre vége ennek a sz*r világnak.
2009. aug. 11. 09:38
5/12 anonim válasza:
Felvásárolnám az összes tartós tejet a Tecsóba'. :D :D :D
2009. aug. 11. 09:50
6/12 anonim válasza:
örömtáncot járnék.. :D aztán
kiélvezném az utolsó heteket, napokat a családommal..
2009. aug. 11. 11:25
7/12 anonim válasza:
Összeköltöznék a barátommal, családi életet élnék, és az utolós napokon felkerekednénk, hogy a párom lássam még életében a tengert mert még sosem járt ott.
2009. aug. 11. 11:41
8/12 anonim válasza:
Én is megpróbálnám boldogan élni az életem. Illetve most is boldog,csak még boldogabban.
Aztán eladnám a házam a kocsim a mindenem,fognám a kis családom és felélnénk az összes pénzt.
Utána meg amikor kiderül,hogy csak tévedés volt,valószínűleg a metró elé ugranék :D :D
2009. aug. 11. 12:32
9/12 anonim válasza:
Utánanéznék, hogy mi az az "asztroida", mert még sohasem hallottam ilyesmiről...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!