Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4éves kisöccsémet kiemelték a...

4éves kisöccsémet kiemelték a családból mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeretném ha vàlaszolnátok, akik jobban benne vannak ezekbe a dolgokba.. 4éves kisöccsém aki mozgàssérült, a gyàmhatóság kiemelte a családból, mivel édesanyàmnak ritkàn de előszokott jönni a

az alkohol problèmái! A kisöccsém nevelőszülőkhöz.:(

Azt mondták a A Gyàmhatóság hogy 1hónap próbaidőt adtak anyának amennyiben nem vàltozik a viselkedése nem engedik haza a kis

Öccsèmet..:(( de ha 1honaprol volt szo akkor a családit

miért oda intèztèk el???? Kérem aki jobban benne van az ilyen dolgokban vagy aki esetleg hasonló helyzetbe volt az segitseen..nagyon fontos..;(

2012. okt. 31. 06:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Először is haggy tisztázzam nem azért a retkes családièrt vok oda hanem az ha egy hónapról lett szó akkor miért úgy intèztèk a dolgokat? Akkor miért nem mondjàk meg az igazat? Miért hitegetik a màsikat??? Nem èrtem, minek kapjàtok fel a vizet normális

válaszokat várok normàlis emberektől ... Először is nem cigànyok vagyunk!!!!!!!!" sajna édesapám meghalt 2ève Tüdőrákba 5en vagyunk testvérek a 4éves kis öccsèm kivűl van mèg 2kiskoru testvérem

èrdekes h azokat miért nem emelték ki a csalàdból? Csak èpp a kicsit nem értem!!! 20éves vagyok a testvérem miatt aggodok nem azért a

családièrt!!!! Nem tehetek rólla h egyes emberek ezt fèlre értik. Köszönöm a válaszokat .

2012. okt. 31. 11:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű azért emelték ki csak őt a családból, mert -mint írtad- mozgássérült, és nem kapja meg a megfelelő ellátást. Írták már korábban: menj el és látogasd meg.
2012. okt. 31. 12:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A másik két testvéreddel mi a helyzet?

Ők nincsenek védelembe véve?

Jár hozzátok családgondozó?

Téged nem vesznek védelembe,mert már nagykorú vagy.

A kisöcséd nem kerül egy hamar vissza hozzátok,sajnálom.

Édesanyád mennyire iszik?

Nem ismerem a lakáskörülményeiteket,de kérlek figyelj arra,hogy rend és tisztaság legyen,mert azt is nézik.

Természetesen,ezt nem piszkálódásnak szántam,hanem jó tanácsnak.

2012. okt. 31. 12:12
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszoaitokat, mi hozzánk akárki bejöhet mindig rend és tisztasàg van, édesanyàm nem alkoholista csak alkalmankènt megissza ! De rendeszeresen járnak ki hozzànk a Gyàhivatalból, az öccsémhez egy hónapba 2szer lehet menni látogatni most voltunk vasàrnap legközelebb nem tuom mikor fogunk mennni mert megvan szabva! :( ha egy honapig anya vàltozik ès részt vesz Antikológiai kezelésen akkor vissza tudjuk gondozni a kisfiút!
2012. okt. 31. 13:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Sok erőt kívánok neked, nektek!
2012. okt. 31. 14:04
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Ja nem alkoholista, de azért írod még a kérdésben, hogy alkoholproblémái vannak. Én azt mondom, nem ok nélkül vették ki onnan az öcséd és remélem, vissza sem kapjátok, mert jobb lesz neki ott, ahova került.

Te is szégyellhetnéd magad, hogy az alkesz anyádat véded! Inkább a tesóidat is vennék gyámság alá.

2012. okt. 31. 15:18
 17/23 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, már nne is haragudj de nem védek senkit sem.

Mondtam hogy ilyen fajta emberektől nem kèrek segitsèget! Nem értem miért kivànsz a másiknak rosszat mi nem ártottunk neked szerintem . Megnyugtatlak az öccsém vissza kerül a csalàdba most nem règ voltak a Gyamhivataltól ...ennyi.kösszi vàlaszokat több válaszolóra nincs szükségem. Köszi a jókivánságaitokat :)))))))))))))))))

2012. okt. 31. 19:22
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
ha még egyszer leírod, hogy öCCSém két cs-vel lekaparom a falat.
2012. okt. 31. 23:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom, hogy visszakerült hozzátok az öCCSéd. De akkor szedje már össze magát a jó édesanyád, és ne piáljon. Szégyenteljes viselkedés egy anyukától.
2012. nov. 1. 12:21
 20/23 anonim ***** válasza:
Mi az az Antikológiai kezelés???
2012. nov. 2. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!